dujaghanvi.blogg.se

Ofrivillig barnlöshet, PCO, missfall, IVF, graviditet och slutligen livet som mamma.

BIM - 6 dagar

Publicerad 2013-11-13 06:33:20 i Försöknummer2, Sarkasm,

Tick, tack. Varför räknar jag ens ner? Man ska väl roa sig med något? Ser fram emot pergotime. Även om ivf-läkaren inte tyckte att det var optimalt för mig, då det tydligen gör slemhinnorna torra och förutsättningarn är lite dåliga som de är. Jaja, det har ju fungerat en gång, så varför inte en gång till? Vi gör ett tappert försök iaf, då har vi iaf gjort vad vi kunnat. Förra gången kanske bara var ett lyckoskott. Även om det bevisligen inte var alltigenom lyckat. 
 
Status? Inte ont i brösten. Igår mycket uppsvälld. Lite lätt mensvärliknande på kvällen. 
Fråga? Kan man testa sig 6 dagar innan BIM (jag vet svaret. jag ska inte testa, förstås ingen mening. men klart man är desperat nyfiken. tänk om vi kan slänga sprutor, recept och all annan skit åt sidan! Nej, just det - man ska få behålla det i 9 månader också för att det ska gå vägen. Den lilla detaljen.)?

Kommentarer

Postat av: Jennie

Publicerad 2013-11-13 09:13:39

Du kan testa, men bli inte besviken om det blir negativt. Man får fortsätta testa isåfall och det kanske är lite väl påfrestande. Jag skulle börja max 2 dagar innan BIM att testa. På BIM var mitt test så svagt att jag trodde att det var ett spökstreck.

Svar: Nej jag väntar... Ingen idé känns det som. Lite - nästan bokstavligen - som att spola ner pengar i toaletten ;) fick ett supersvagt streck på bim sist. Starkt 2 dagar senare, så jag tror inte det säger något nu.. Men visst leker jag med tanken och går och hoppas! :)
Anna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela