dujaghanvi.blogg.se

Ofrivillig barnlöshet, PCO, missfall, IVF, graviditet och slutligen livet som mamma.

Snopet

Publicerad 2014-08-14 16:56:02 i Graviditet,

Vi fick inte plats på dagens föreläsning. D.v.s. starten på utbildningen. Vi var där kvart i. Då var det redan fullt. Så vi fick vackert gå hem igen. Snopet. 

Sen känns det väldigt dåligt, varför kan de inte ha ett bokningssystem? Nu har jag nära dit och privilegiet att kunna jobba hemma. Men att behöva hänga på låset. Det är väl bättre att man vet innan om man får plats. För alla parter.. 

Irriterad faktiskt. Riktigt irriterad. 

Kommentarer

Postat av: KMP

Publicerad 2014-08-14 20:05:31

Var det föräldrautbildningen? Oj, så hoppas jag inte att det är här, man måste ju få plats om man tar ledigt från jobbet (som vi förmodligen kommer göra).

Svar: Ja precis, föräldrautbildningen. Första tillfället. Nej jag tycker det känns jättekonstigt att de gör så här. Nu har ju jag nära och dessutom kan jobba hemma, men tycker det är ett underligt sätt att hantera det på! Varför inte bara ha ett bokningssystem, idiotiskt. Så nästa gång får vi väl vara där en halvtimme innan helt enkelt. Usch...
Anna

Postat av: Fröken Klänning

Publicerad 2014-08-14 20:42:59

Men så himla dåligt! Håller med, finns risken att det blir fullt bör man ju meddela det innan!

Vi går här och väntar och väntar nu 😄 Går in i vecka 39 på lördag, 14 dagar kvar till BF! Så knäppt och underbart galet!

Svar: Åh va kul att höra från dig. Va häftigt! När som helst nu då, oj så spännande och läskigt på samma gång! :) Önskar er all lycka till! Verkligen knäppt, underbart och galet - allt på samma gång!
Anna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela