dujaghanvi.blogg.se

Ofrivillig barnlöshet, PCO, missfall, IVF, graviditet och slutligen livet som mamma.

Kommentarer

Postat av: Intesomvitankt

Publicerad 2014-12-02 20:32:58

Åhh va mycket hår :)

Svar: Haha, ja det är mycket hår på det lilla huvudet. Dessutom är hon lite luden på ryggen, mitt lilla hjärta. ;)
Anna

Postat av: Intesomvitankt

Publicerad 2014-12-02 22:41:37

Gulligt! :) Ebba är liten luden på öronen haha. Längs kanten liksom. Men har bara hår bak på huvudet. Knappt något fram.

Svar: Söt!! Nellie har också mindre hår där fram, även om hon har där med.
Anna

Postat av: Drommarochlangtan.blogg.se

Publicerad 2014-12-03 09:45:35

Men Gud så sött med så mycket hår! E har också en del men det där var ju en riktig kalufs, gullunge!

Svar: Tack! Ja en hel del hår faktiskt..har hon från sin pappa som är från Sydamerika. ❤️
Anna

Postat av: Sandra

Publicerad 2014-12-03 23:56:06

Underbar ♡
En fråga bara. Det är ju snart IVF start för oss. Hur lång tid tog det för er från det allra första läkarbesöket med IVF info tills det blev ET? Kram på dig

Svar: Va spännande! Det är ju svårt för det beror ju på när man får mens, eftersom det styrs av det. Jag har ju mens väldigt sällan.. Men för att svara på din fråga: vi träffade kliniken i slutet av november. Men valde att inte köra igång då även om vi kunde, utan provade pergotime två ggr till. I januari ringde jag när jag fick mens och frågade om "vi fick plats" vid den cykeln. Ungefär 23 jan, för vi hade precis kommit hem från en utlandsresa. Tror man började spruta på 4e eller 5e mensdagen. Vi fick plats, 27e började vi spruta. Det tog lite extra tid för min kropp att reagera på sprutorna, 14e feb gjorde vi insättning. Hoppas svaret hjälper dig, stort lycka till och fråga gärna mer om jag kan hjälpa! Stor kram!
Anna

Postat av: Sandra

Publicerad 2014-12-06 01:45:25

Tack för infon :) jag kommer garanterat fråga mer grejer. .hehe. känns lite läskigt detta men ojoj så efterlängtat. Jag har ju heller ingen mens. Max 1 gång om året typ om den inte framkallas med läkemedel. Så jag antar att jag får börja med någon proverakur eller liknande först. För oss kommer det ju inte bli pergotime igen nu för det har vi ju redan provat flera ggr. Nu är det IVF som gäller. Sååå spänd. Vill att dagarna ska gå fortare.
Hoppas Nellie mår bra snabbt igen. Många kramar Sandra

Svar: Det är lite läskigt, men när man väl var igång tyckte jag att man bara körde på och t.o.m. Sprutorna kändes helt ok. Då får du nog börja med en kur, det kan iofs vara bra för då kan man ju styra exakt när det passar klinik och dig..om man nu för en gångs skull ska få något positivt med avsaknaden av mens..;) spännande! Hoppas och håller tummarna för er! Tack för omtanken om lillpluttan!
Anna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela