dujaghanvi.blogg.se

Ofrivillig barnlöshet, PCO, missfall, IVF, graviditet och slutligen livet som mamma.

Natten

Publicerad 2014-12-06 09:44:47 i Livet som mamma,

Kanske den värsta natten någonsin. Igår fungerade inte ens selen. Den fungerar alltid! Och jag har sååå svårt att sova på dagtid. Måste verkligen, verkligen lära mig det! Jag vet inte hur många timmar hon skrek? Min man tog värsta smällen, lyckligtvis är han bättre på att sova dagtid.. 


Kommentarer

Postat av: Drommarochlangtan.blogg.se

Publicerad 2014-12-06 16:09:44

Åh jag är precis likadan, har så svårt att sova dagtid! Min man har också fått ta mer på nätterna så får han sova på dagarna istället...i alla fall de dagarna han är ledig. Hade hon ont i magen? Uh, det där med bebis som skriker är bland det värsta som finns :( hoppas du fått sova en stund nu i alla fall!

Svar: Ja tur att det var helg så mannen inte skulle jobba..herregud! Då vet jag inte vad jag gjort..men förr eller senare hamnar man väl där.. Ja förmodligen ont i magen. Och ingenting tröstade..frustrerande och jobbigt att hon har ont.. Tack, lyckades faktiskt sova en timme på dagen, inte kunnat få till det tidigare..
Anna

Postat av: Jessica

Publicerad 2014-12-07 03:16:37

Har du provat pysventil? Min trebarnskompismamma är frälst!
Jag har införskaffat mig en nu innan BF. Underlättar vid gaser och svårigheter att bajsa. Bara ett tips :)

Svar: Tack, jo vi har provat. Fungerat någon gång, då vi har hört att det pyser ut och släpper lite för henne. Men oftast fungerar det inte, tyvärr.. Det är väl så, man får prova allt och förhoppningsvis fungerar något. Men olika på olika barn.. :)
Anna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela