dujaghanvi.blogg.se

Ofrivillig barnlöshet, PCO, missfall, IVF, graviditet och slutligen livet som mamma.

Fläck

Publicerad 2014-07-24 22:30:04 i Graviditet,

Tittade mig själv i spegeln, och ser en blöt fläck över ena bröstvårtan. Jo då, jag har läckt mjölk. Skumt. Förut har det liksom bara legat lite på bröstvårtan. Och gått att trycka ut. Men nu var det en blöt fläck över den. 
 
Nu försöker jag frenetiskt googla på om detta kan hänga ihop med en tidig förlossning. Helst inte nu, men gärna i v38 när man ändå är fullgången. Har fått för mig att jag hört något sådant... Fast det kanske inte är tidigt att läcka i v26? Vad vet jag? Någon som hört något sådant?

Kommentarer

Postat av: Intesomvitänkt

Publicerad 2014-07-24 23:21:28

Jag tror inte att det har någon påverkan på förlossningen. Jag vet kompisar som läckt väldigt väldigt tidigt men ändå gått över tiden och sedan kompisar som inte läckt alls men dött tidigt. Men man kan ju hoppas att den kommer i typ v 38 ;). Kanske finns något samband också som jag inte vet om :)

Svar: Nä..du har säkert rätt..kan inte komma på var jag hört det? Kanske bara önsketänkande från min sida ;)
Anna

Postat av: Intesomvitänkt

Publicerad 2014-07-24 23:22:28

FÖTT tidigt!! Inte dött! Herregud :/

Postat av: axsson

Publicerad 2014-07-25 09:07:16

I den app jag har står det att man kan börja läcka lite mjölk redan v. 16 så det där är helt normalt skulle jag säga. Kroppen förbereder sig ju för fullt :)

Svar: Ja absolut är det normalt! Och härligt att kroppen förbereder sig! :) Men jag har fått för mig att jag läst någonstans att om man läcker tidigt (vad nu tidigt är?) så föder man tidigt..skrock eller önsketänkande från min sida..?;) hoppas hon stannar till v38 och kommer ut då helt enkelt :)
Anna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela