dujaghanvi.blogg.se

Ofrivillig barnlöshet, PCO, missfall, IVF, graviditet och slutligen livet som mamma.

Sömn

Publicerad 2014-09-05 05:20:45 i Allmänt, Lillan,

Sömn misstänker jag är ett minne blott! Idag vaknade jag innan fyra och kunde inte somna om. Sen fick lillan loss i magen. Mysigt som vanligt! Men svårare att somna om då förstås.. Sen hann jag bli hungrig..ah och nu sitter jag här med min morgongröt 5.20. Kommer bli en tidig hemgång från jobbet! 

Skönt att det är helg! 

Kommentarer

Postat av: Drommarochlangtan.blogg.se

Publicerad 2014-09-05 10:12:00

Hehe...vänta tills lillan kommer ;) jag trodde jag visste vad sömnbrist var men icke! Inte för att det inte är värt det, det är det alla dagar i veckan MEN vad man saknar att få sova en hel natt...ZzzzZzZzz... ;)

Svar: Det är ju just det, man ska passa på att sova nu för att man inte kommer få sova sen. Vilket jag liksom räknat med. Men det är svårt när man vaknar flera ggr per natt och inte kan somna om... Har inte sovit en hel natt sen i vecka 10-11? Puh! Och värre blir det ju som sagt...;)
Anna

Postat av: Drommarochlangtan.blogg.se

Publicerad 2014-09-05 20:35:39

Jag hade tur och sov bra hela graviditeten förutom nån natt här och var och ändå är jag sjuuukt trött nu, så jag tror inte det spelar nån roll...kanske är det rent av bättre att sova dåligt länge för då kanske man vänjer sig ;)

Svar: Haha..ja, får vända på det och se det så! :)
Anna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela