dujaghanvi.blogg.se

Ofrivillig barnlöshet, PCO, missfall, IVF, graviditet och slutligen livet som mamma.

Flaska

Publicerad 2015-02-27 17:30:43 i Kärlek, Lillan, Livet som mamma, Lycka, Tacksamhet,

Hon tycks ha fått en liten personlighetsförändring..hon behöver inte längre gungas till sömn i selen. Ett par ggr har hon somnat i sitt nest när vi lägger det på soffan och stökar omkring som vanligt. Somnat för natten. Lite gnäll. Men ändå somnat själv tillslut.. Fantastiskt. Helt FANTASTISKT! Nattning har annars varit lätt ångestframkallande och en mycket skrikig historia. Dessutom har hon flertalet ggr somnat efter/vid amning. Det har inte hänt sen hon var tre veckor. Hon har bara blivit en duracellkanin av mat.. 

Ett litet nederlag här hemma har vi också hunnit med. Hon har snällt köpt flaskan tidigare. Idag, not so much. Inte under några omständigheter. Hon hade sovit middag i tre timmar (heller inte hänt sen hon var tre veckor..) så hon var tveklöst hungrig. Det vet man om man sett min tjej ;) Men nej, nej, nej. Definitivt något som måste övas in tillbaka. Ska på aw om två veckor har jag tänkt.. Annars blir det väl ingen antar jag.. Men det vore kul att få komma ut och göra något en hel kväll. 

Inser att vi nog varit lite lata med flaskan och bara tagit förgivet att det ska flyta på och fungera bara för att det gjort det tidigare. Men antar att detta behöver underhållas. Klantigt! 

Idag har vi hunnit med en långpromenad med mannen, långhelg igen, och lunch på stan. Hon sov som sagt tre timmar, så igenom både promenad och lunch. Nu har vi fredagsmys här. Lillan tar en nap i min famn. Maken lagar mat. Njuter. Av fredag. Av vår lilla fina familj! Är SÅ tacksam över att ha honom och henne i mitt liv. Att vi nu är friska! 

Kommentarer

Postat av: Drommarochlangtan.blogg.se

Publicerad 2015-02-28 16:08:43

Ungaaaaar! Haha. Mycket som ska underhållas ;) bara kämpa på! Sådär gjorde E också plötsligt men så bytte vi flasksort och då gick det bra! Fast hon har ju fått flaska mer eller mindre från start så hon har ju inte haft nåt val ;)

Svar: Hmm..kanske ska testa att köpa någon annan? Testade två olika som vi hade hemma. Funderar på om flaskorna är för nyfödda så att hon blir förbannad för att det inte går tillräckligt fort och ger upp? Hon är ju en ganska stor dam.. Som sagt, bara att kämpa på..
Anna

Postat av: Drommarochlangtan

Publicerad 2015-03-01 08:19:47

Testa större napp! E blir också tokig om det går för sakta! Börja med det, det är billigast! En annan har väl lagt typ 1500 på flaskor och tillbehör hittills haha!

Svar: Ska prova det! Tack för tipset!
Anna

Postat av: Hannah

Publicerad 2015-03-02 14:13:26

Barn. Det enda man vet med dem är att man inte vet nått :D

Svar: Haha! Så sant, så sant!
Anna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela