dujaghanvi.blogg.se

Ofrivillig barnlöshet, PCO, missfall, IVF, graviditet och slutligen livet som mamma.

Mindre bra vulresultat

Publicerad 2014-02-04 10:05:26 i Allmänt,

Jag vill inte välja ordet dåligt. Men det gick ju inte klockrent. De jäkla små blåsorna vill - i vanlig ordning - inte växa. Iaf inte växa som jag, min man och läkaren vill att de ska göra. Tagit blodprov och de ska ringa tillbaka för att meddela hur mycket höjningen blir på. Nya recept eftersom orgalutranet tar slut idag, och Menopuronen också är farligt nära slutet. Fan också. Hade sett fram emot att ta sista sprutorna ikväll. Men får bita ihop och trycka sprutor några dagar till.

Plus att min fantastiska lista brakade, eller jag ska välja positiva ord (det ska bli mitt nya sätt att hantera livet, eller iaf försöka): behöver korrigeras en smula i och med dagens resultat.
Återkommer om det.

Nu ska jag vara sur en stund för att ägghelvetena i vanlig ordning inte växer. Sen ska jag vända på mig själv och välja att vara glad för att läkarna är så positiva. Att jag kommer bli gravid. Det är bara en tidsfråga. Bara.

Kommentarer

Postat av: Hanna

Publicerad 2014-02-04 10:09:40

Tänk så här; bättre att dom växer långsamt än att bli överstimulerad.Dessutom är det bättre chans att det blir fler ägg :).Kram

Svar: Du har rätt, överstimulering är inte så kul har jag förstått. Men man vill ju att det ska gå perfekt. Direkt. Men så är ju inte livet. Ja, vi får vänta några extra dagar, värre än så är det ju egentligen inte...
Anna

Postat av: frideborgs

Publicerad 2014-02-05 11:34:29

Jobbigt, men snart är det färdigt, massa pepp!

Svar: Tack! :)
Anna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela