dujaghanvi.blogg.se

Ofrivillig barnlöshet, PCO, missfall, IVF, graviditet och slutligen livet som mamma.

Vankas fest

Publicerad 2014-05-31 07:29:04 i Graviditet,

Idag vankas det fest och naturligtvis vaknar jag 6.30. Att "sova ut" tycks verkligen tillhöra ovanligheterna nu för tiden, får se hur jag klarar festen som börjar ganska tidigt på dagen. I värsta fall går jag faktiskt och lägger mig en stund. Är man gravid och är hemma hos sin svägerska har man den möjligheten anser jag ;)

Sen blev långhelgen plötsligt till söndag. Men vad gör det när jag äntligen trivs på jobbet och ser fram emot ännu en långhelg och kommande firning av bröllopsdag! 

Mage

Publicerad 2014-05-30 08:00:32 i Graviditet, Hopp,

Nu har jag tamejtusan lite mage t.o.m. när jag vaknar. Det måste vara ett gott tecken! 2 veckor kvar till RUL. Men kom på att vi ska till barnmorskan två dagar innan RUL:et och tänker då att vi förmodligen kommer få höra hjärtat, för det kunde hon ordna sa hon. Hoppas det! 

Idag åker jag och magen och shoppar en smula medan maken jobbar. Framför allt ska present till bästa svägerskan inhandlas. Så fest väntas imorgon - en riktigt rejäl! Blivit mycket fest och aw den senaste tiden. För ett halvår sen hade jag helst sluppit. Nu ser jag fram emot det! 

Härligt fenomen det där - klämdagar! 

Sömn

Publicerad 2014-05-29 21:21:17 i Graviditet,

Trots min faktiskt rikliga sömn inatt, som endast avbröts av ett uppvaknande och toalettbesök under natten, så somnade jag som ett barn på soffan efter middagen. Helt slut. Av vilken anledning? Ingen alls faktiskt - mer än den lilla i magen. Hur mycket kan man sova egentligen?
 
Nu har jag bytt till sängen. Dags att sova.
 
Undrar när den där pigghetskänslan kommer som alla pratar om efter vecka 14-15?....Godnatt!

Vecka 18

Publicerad 2014-05-29 08:13:30 i Graviditet,

Ute med vänner och åt igår igen! Denna gång även med maken och några gemensamma vänner. Alltid lika kul! 

Idag går vi in i ny vecka. Och jag hoppas de två veckorna till RUL:et går fort! Jag känner inte så mycket, hade lite växtvärk igår kväll. Men inget i brösten eller så längre. Tycker det är lite läskigt även on jag vet att jag borde vara glad över att känna mig mer "normal". Vill hellre känna överallt och ha ont av foglossningen JÄMT!


AW

Publicerad 2014-05-28 14:56:26 i Allmänt,

Hann med en AW igår också. Trevligt. Men det blev inte så sent. Skönt och lagom. Ingen frågade varför jag tog samma som den gravida kollegan. Alkoholfritt vin. Sen kom det inte på tal. Undrar om folk är finkänsliga, inte bryr sig eller inte tänker på det? Det är ju så vanligt med trevliga alkoholfria alternativ nu, så det kanske inte är så konstigt? Jag vet inte? Jag hade ju direkt tänkt "hon är gravid". Men så letar jag ju ständigt - utan att egentligen ens vilja det - efter gravida kvinnor.. 

Kontentan är att det fortfarande alltså är mer eller mindre hemligt på jobbet. Utom dem i mitt team som jag berättade för häromdagen. Och mina chefer som vetat om några veckor nu. Men jag tänker inte engagera mig i att dölja något nu. Folk får fråga helt enkelt. 

Fredag på en onsdag

Publicerad 2014-05-28 06:21:45 i Allmänt,

Sitter på tåget mot jobbet, tyckte det var lika bra. Slipper man morgonträngseln också. För jag lyckades ändå inte somna om. Tur att det är fredag på en onsdag denna vecka! Fyra härligt lediga dagar väntar! Efter jobbet blir det hem för en liten nap, ikväll ska vi ut och äta med några vänner! Härliga tider! Men för att orka det är det nog på sin plats med en liten nap...:) 

Järn

Publicerad 2014-05-27 06:14:19 i Graviditet,

Jag tar sedan en vecka tillbaka "ett järn" varje morgon, detta tycker min man är hysteriskt roligt att jag säger, eftersom "ett järn" är något helt annat i hans värld. Nämligen en liten rackare man dricker i en bar. Och det är ju inte riktigt vad jag sysslar med. Varken som gravid eller ogravid i ärlighetens namn. 

Det är iaf ett nyfunnet intresse från min sida. Verkligen ingen kulinarisk upplevelse men ett försök att slippa de beryktade järntabletterna som åsamkar både hård mage och i värsta fall blödande bakdel - så att säga. 

Håll tummarna för att det är en bra investering! 

Valet

Publicerad 2014-05-26 06:09:55 i Allmänt,

Jag ska väl undvika politik i den här bloggen - egentligen. För det är inte det viktigaste här. Men jag måste bara få skriva av mig rörande två saker som jag finner upprörande, såhär dagen efter valet:
1. SD:s framfart. I min värld har de inget i varesig Sveriges riksdag eller EU-parlamentet att göra. 
2. Det exceptionellt dåliga valdeltagandet. 49% är den siffran jag läst. Alltså färre än halva Sveriges befolkning. Upprörande. 


Morsdag

Publicerad 2014-05-25 18:19:54 i Framtidstro, Graviditet,

Förhoppningsvis även detta en dag som går till historien som sista morsdag utan att jag själv får vara mor. Maken tittade förtjust på mig häromdagen och sa: "nästa gång det är morsdag så får jag köpa blommor (eller nått) till dig från den lilla"! Hoppas han har rätt! I november räknar vi med dig! Rekan! 

Lång härlig dag

Publicerad 2014-05-25 08:39:28 i Glädje,

Hade en lång härlig dag igår! För det första lyckades jag somna om efter två nattliga kisserier och vaknade glad och nöjd vid nio! Lite utav ett rekord faktiskt! Började med lång frukost, älskar frukost, kan sitta i timmar! Vi fick en välbehövlig sak ordnad med vår bil som vi trodde kunde bli en dyr historia, men som vi faktiskt lyckades åtgärda själva - skönt! Sen åkte vi till plantagen och proppade bilen full med blommor, plantor och kryddor! Hem med detta och ut på balkongen. Blev SÅ fint! Och kommer vara praktiskt! Bl.a. Har jag gett mig på en liten tomatodling, vet inte alls om det kommer fungera på balkongen? Men provar glatt!

Eftermiddagen spenderades med maken i Tantolunden på en filt, det är verkligen sommar! Kvällen hos min bästa vän grillandes! 

Känns redan som sommar och semester. Nu väntar fika med en vän och hennes två små, morsdagsfirande och imorgon tredagars arbetsvecka. Känner att livet leker. 

AW

Publicerad 2014-05-23 15:56:09 i Graviditet,

Det blev sen igår, lite väl sent för mig.. Men det blir lätt så när man har jättetrevligt, för det hade vi! Kul att få berätta, äntligen! En av dem blev så glad så att hon grät - speciellt när jag drog missfall- och ivfhistorien. 

Har faktiskt en till aw inom kort. Då får jag nog gå officiellt också, med alla andra kollegor. Eftersom att de vet att jag inte är den som är den beträffande vin! ;) 

Äntligen (Vecka 17, 16+1)

Publicerad 2014-05-23 06:19:10 i Graviditet, Hopp, Tacksamhet,

Jag kommer ihåg när fröken klänning (http://frokenklanning.wordpress.com) - en bloggerska som jag följer - gick in i vecka 17. Då hade vi nästan precis fått veta att vi äntligen lyckats bli gravida. Men var då mitt uppe i missfallsångesten. Då hoppades jag så innerligt att jag någon gång skulle få uppleva vecka 17, för även om vi var gravida så kändes det så oerhört långt borta. Nu är VI här. Vi är i vecka 17. Kan inte ens beskriva hur tacksam jag känner mig över den här graviditeten. Att det gick så bra med ivf-behandlingen. Att vi fått behålla lilla dej. Att vi mår bra och tror på det här. 

Gårdagen och dagen

Publicerad 2014-05-22 09:22:20 i Framtidstro, Glädje, Graviditet,

Vad är bättre än att sitta i solen på en brygga och äta glass efter jobbet med en fin vän som jag sett alldeles för lite av den senaste tiden? Inte mycket. Det pysslade jag med igår eftermiddag, härligt! Det är så fantastiskt att sommaren är på väg. Planerar att njuta av den ordentligt. Den sista som en tvåsamhet. Nästa sommar är vi tre!
 
Jag fortsätter njutningsturnén med en AW ikväll, med en nuvarande kollega, och två gamla. Vi har alltid lika kul! Hon som fortfarande är min kollega har själv gjort ivf och är en av få som varit med och vetat det mesta från allra första början. De andra två ska få veta imorgon. Om graviditet och även om vägen dit. Så vissa vill jag dela detta med, båda sånna som blev gravida på en kvart. Typ. Känns så iaf. Men de kanske har annan info att delge om jag öppnar min dörr?
 
Who knows?
 
Kul kväll kommer det bli iaf. Det blir det alltid!
 
Mycket AW nu, har en inplanerad i nästa vecka också. Jag är inte den som spottar i glaset annars, alla vet att jag älskar vin ;) Men det blir intressant med två AW:s inom kort, utan vin. Och jag njuter, av just det istället. 

Vagn och RUL

Publicerad 2014-05-21 14:40:18 i Allmänt, Graviditet,

Har tillåtit mig själv att skena iväg lite i vagntänk. Gillar Brio happy och Bugaboo Buffalo. Men vi har ännu inte varit och "provkört" - utan bara googlat runt lite och lyssnat på vänner. Hur tänker ni? Vad är viktigt? Någon som vågat beställa från annat land?  Det känns faktiskt som en stor investering, specielt med tanke på priserna.. Svärmor vill stå för kostnaden av vagn. Men det känns nästan lite fräckt att be henne beställa den vagn vi vill ha, jag undrar om hon verkligen vet vad en vagn kostar...
 
RUL:et känns som en evighet bort. Det är bara några veckor, men.. Är det inte sent att gå på RUL i vecka 20 (19+1)? Jag trodde man gjorde det i vecka 17-18. Den som väntar på något gott...(väntar alltid för länge)..

Spratt till

Publicerad 2014-05-21 04:50:29 i Glädje, Graviditet,

Jag kan inte riktigt beskriva det, eller vet inte ens om jag verkligen kände det? Men det spratt liksom till djupt inne i magen igår. Från ingenstans, och det kom och gick lika fort! Jag hoppas att det var bebisen, aldrig känt något liknande förut! 

Ekologiskt

Publicerad 2014-05-20 16:41:22 i Graviditet,

Nyss hemkommen från affären och inser att jag i princip inte tar i något som inte är ekologiskt stämplat. Lite nördig. Och lite nöjd. Men jag undrar varför jag inte alltid har tänkt så här? - borde ju vara lika viktigt att ta hand om sig som ogravid eller i jakten på en graviditet, som när jag bara är jag! 


Skvaller

Publicerad 2014-05-19 14:34:20 i Graviditet, IVF,

Det sprider sig som en löpeld i vår gamla stad om graviditeten. Staden min man växt upp i, och som jag även flyttade till och bodde i under 10 års tid innan vi äntligen kom iväg "på riktigt". Fascineras över hur mycket folk snackar, spelar ju egentligen ingen roll, men det är ändå fascinerande. Jag kan inte förstå att det kan vara så intressant?! 

I sådana lägen har jag ingen lust att prata om ivf, trots att jag borde. Jag orkar inte mötas av okunskap kring begreppet ivf. "Ja det är mina ägg, ja det är min mans spermie". Och om det inte hade varit det? Vem fan bryr sig? Barnet är ju vårt oavsett. Vet inte om jag tror att folk är dummare än vad de är, eller om mina farhågor är berättigade? Men jag känner att den okunskap jag många ggr hittills har bemöts av gör att jag inte orkar prata om det. 

Rätt eller fel? Bara jag kan svara på det förmodar jag, det är alltid ens egen känsla som får avgöra anser jag. Just nu kommer jag välja att inte prata öppet om det. Tror att det kommer kännas ännu lättare när bebben är här och vi på något sätt kan andas ut! 

Sova middag

Publicerad 2014-05-18 20:38:16 i Graviditet,

Så fort jag får chansen så sover jag middag, och Gud så skönt det är! Idag tog jag mig en riktig långkörare hemma hos svärmor i soffan. Men klockan närmar sig 21 - så då är jag lila trött igen. Pigg i andra trimestern? I don't think so! 

Växtvärk

Publicerad 2014-05-18 07:17:33 i Graviditet,

Igår var det förmodligen full aktivitet i magen, jag tolkar det så. För jag hade en hel del "mensvärk" från och till under hela dagen. Det står att den är 10,5-11,5 cm från huvud till stjärt och väger ca 80 gram. Så med 80 gram bebis i mig känner jag mig glad och börjar dagen med frukost och Nyhetsmorgon. 

Min dipp häromdagen är som bortblåst. Den kommer säkerligen komma åter i perioder, men nu ska jag rida på den här vågen av lugn så länge som möjligt! 

Fullt upp

Publicerad 2014-05-17 07:49:44 i Allmänt,

Fullt upp. Med roliga saker. Med livet. En dag går fort, igår hann jag knappt med! Avslutades med grill hos en vän, i solen. Fantastiskt att det äntligen är sommar! Nästa sommar har vi vår egen plutt med oss! 

Tålamodsprövande

Publicerad 2014-05-15 07:03:49 i Allmänt, Insikt,

Igår spenderade jag kvällen ensam i sällskap av en tvååring och en tvåmånaders. Intressant tänker ni. Svettigt säger jag! Men det gick, trots diverse gråtattacker från två håll så lyckades jag bemästra situationen i närmare två timmar och var mäkta stolt därefter! Men det var ganska skönt att pussa och krama hejdå och åka hem till lugnet, duschen och sängen!

Avslutningsvis skulle man kunna säga att tiden gick fort och var väldigt lång på samma gång. Men det är vi ju vana vid, vi ofrivilligt barnlösa! ;) 

Bröst

Publicerad 2014-05-13 18:57:11 i Graviditet, Missfall, oro,

Har inte ont i brösten längre. Och de har minskat en smula i storlek. Det skrämmer mig lite. Naturligtvis slår mig tanken om ett nytt MA. Jag har förstått att jag är mitt uppe i de s.k. spökveckorna. Och det är vad jag hoppas påverkar mig just nu. Men det är läskigt. Fruktansvärt läskigt. 
 
Svårt att tänka på annat. Fan också! Nu när jag bestämt mig för att få vara glad och har känt mig mer glad och positiv generellt! Lyckats övertala mitt eget psyke att det här kommer gå bra. Hoppas det är en kort dipp. 

Mys

Publicerad 2014-05-13 05:11:05 i Graviditet,

Igår var en fantastiskt mysig dag! De är ju för söta, både pluttarna och mammorna! Fick låna massor av gravidkläder - fördelen med att vara ensam gravid i gruppen ;) Så nu behöver jag nog inte köpa så mycket mer? Kanske någon sommarklänning och ett par shorts. 

Idag hade jag turen att vakna 04:00. Piiip! Så nu går jag upp och åker till jobbet istället. Fördelen är ju att jag kommer hem tididigare! 

Vecka 15 (14+4)

Publicerad 2014-05-12 11:54:46 i Allmänt, Glädje, Graviditet,

32 dagar till RUL, 52 dagar till semester, 54 dagar kvar till 2,5 veckas utlandsvistelse, 77 dagar kvar till ett fantastiskt bröllop jag ska på, 177 dagar kvar till BF... But then again, who's counting..? 

Men jag har ju slutat räkna ner livet. Har tänkt att börja leva det istället! Så idag ska jag träffa två nära vänner, som har fått varsin liten nyligen. Så jag ska gosa bebis, skratta med vänner och luncha. Njuta. Njuta av att jag kan njuta av sådana happenings nuförtiden. Snart sitter jag där själv och då är deras föräldraledighet snart slut! Men vi hinner tillslut vara föräldralediga ett par månader tillsammans iaf! Vilket är tacksamt trots att vi egentligen skulle ha gått precis samtidigt...

Fix!

Publicerad 2014-05-11 20:53:55 i Framtidstro,

Idag har vi äntligen lyckats få upp lite på väggarna! En liten fotovägg samt en hylla med foton ovanför sängen! Mitt mission nu är att hitta lite trevliga tavlor (/planscher att rama in) till vardagsrummet!

Vi har även gjort plats i badrummet, rensat, sorterat, kastat och tänkt: "snart är vi tre så då får vi dela med oss av badrumshyllorna".. Härliga tankar! 

På allas läppar

Publicerad 2014-05-11 08:10:09 i Allmänt, Graviditet,

Eurovision på allas läppar. Själv sov jag mig - ingen är förvånad - igenom detta stora evenemang. Men är lika glad för det. Att någon med vacker kvinnokropp och skägg vinner tycker jag låter fantastiskt! Öppna sinnen och respekt inför allas olikhet är något jag förespråkar, så grattis till vinst - och grattis Europa till det öppna sinnet! 

Min kropp meddelar mig nu att Nyhetsmorgon och frukost vore fint - så jag kör på det. Det och vila idag. Timmarna på ikea i regnet igår gjorde inte att foglossningen känns bättre. Vi skulle kunna säga motsatsen faktiskt. Men bring it on bara! I veckan händer en hel del, ska träffa en hel del vänner - och helgen blir super med två av mina bästa vänner! Ser redan fram emot det! 

Skötbord och sex (vecka 15, 14+2)

Publicerad 2014-05-10 10:53:00 i Graviditet,

Idag på morgonen diskuterade vi var skötbordet blir bäst. VI ska ha ett SKÖTBORD. Overkligt. Ordentligt overkligt. Nästan läskigt. 
 
I övrigt hade vi sex för första gången på säkert 5-6 veckor. Jag har helt enkelt inte känt för det, jag har bara känt mig trött, lite småäcklig och livrädd för att det ska hända barnet något - fast jag vet att det inte gör det. Känns lite fånigt, och nu hoppas jag att vi hittar tillbaka igen.
 
Hur har ni haft det med de delarna under er graviditet? Eller hur går tankarna kring graviditet och sex generellt?

Jordgubbar

Publicerad 2014-05-09 16:43:28 i Graviditet,

Kanske min största passion just nu, jordgubbar med yoghurt! Can't get enough of it! 

Trevlig helg! 


Trimester 2 (vecka 15, 14+1)

Publicerad 2014-05-09 05:42:05 i Glädje, Graviditet, Hopp,

Trimester 2. Vem hade kunnat tro detta i höstas när mörkret sköljde över en - i dubbel bemärkelse? Men nu är det så. Vi gick in i vecka 15 igår, trimester 2, min chef vet, vi har 5 veckor till RUL och hela våra familj och alla vänner glädjs med oss! Fantastisk tid vi har framför oss och befinner oss mitt i! 
 
Berättade som sagt för chefen igår. Drog hela historien. Och grät. Såklart. Tårarna är aldrig långt borta nuförtiden känns det som. Och det var skönt att berätta om missfall och hela skiten! För det är en massa skit! Men det fick hon ta, och hon har själv gjort både ivf och fått missfall. Så rätt person att få berätta för! Känns skönt. 
 
Frågan är när jag ska berätta för övriga på jobbet? Det får bli lite som det blir tror jag. Eller när jag inte kan dölja det längre helt enkelt. Känner mig duktigt uppblåst efter ett par timmar på jobbet, så det blir nog ganska snart ändå. Men hur säger man det? Till alla i ett stort kontorslandskap? Blir lite obekväm när jag tänker på det. Hur många bryr sig om det egentligen? Jag vet inte? Vi får se? Känns nog bara ovant och konstigt att det berör mig denna gång. Bebis

Publicerad 2014-05-08 12:04:35 i Graviditet, Hopp, Längtan,

Träffade en knappt två veckor gammal bebis igår. Det var fint och hon var såklart bedårande. Det var den där bebisen som var beräknad samtidigt som vår, vår som aldrig blev. Jag tycker fortfarande att det är jobbigt. Jag blir ledsen över förlusten. Jag kan inte riktigt värja mig för det. Men det gick förmodligen tusen ggr bättre än vad det gjort utan vårt hjärta i magen. Och hjärtat i magen har idag traskat in i vecka 15. Det känns bättre och bättre, mer och mer verkligt. 
 
Iaf så var det hanterbart igår, mysigt och hon har fina föräldrar som förstår oss och som är gränslöst glada för vad som pågår i mig nu. Då blir det lite lättare att hantera. När människor omkring förstår och framför allt vill förstå. Mamman ifråga har själv haft två missfall för många år sen. Hon om någon vet, inte hur det är att vara ofrivilligt barnlös, men missfallssorgen. 
 
Man får vaka över sin umgängeskrets. Alltid. Och speciellt de senaste åren. De här två är fina att ha i sin umgängeskrets! 
 
Detta fick den lilla av oss, har ännu inte vågat köpa något till vår...


Trötthet

Publicerad 2014-05-07 07:47:29 i Graviditet,

Tror att det har hänt en hel del under vecka 14. Förutom att jag blir större så har jag som jag nämnt tidigare haft en hel del växtvärk, vilket jag tror nu har tagit ut sin rätt! 

Igår när jag kom hem från jobbet vid 13 somnade jag på soffan. Sov en timme. Vaknade, och kände mig fortfarande helt slut! Somnade om. Sov en halvtimme till. Kom mig för att iaf få till en middag! (Laxsoppa - mums!) När vi efter middagen tittade på tv somnade jag i mannens knä. Igen. Sov någon halvtimme innan mannen tyckte att vi skulle gå och lägga oss.. Då tänkte jag - nu kommer jag aldrig kunna sova. Men. Inga konstigheter. Somnade som ett barn. Igen. 

Jag är ingen person som annars sover power naps, eller kan sova på dagen och sedan obehindrat somna på kvällen. Men bebisen tycks styra det där alldeles själv nu...

Nu? Trött, men på väg till jobbet! 

Chefen på torsdag (vecka 14, 13+5)

Publicerad 2014-05-06 13:34:36 i Graviditet,

Blir ett snack med chefen på torsdag. Ser fram emot det! :) 

Har känt mig väldigt trött denna vecka. Väldigt trött och väldigt mycket växtvärk. Så jag antar att de båda hör ihop. Får vila helt enkelt. Inse att jag inte orkar som förr. Att jag inte behöver orka heller. Det är ok att vila. Så nu ligger jag på soffan och tittar på Project runway, trivsamt. 

Börjar bli lite småtjock. Speciellt ser jag en skillnad från morgon och nu när jag kommit hem från jobbet. Det är nog mest uppsvällda tarmar ännu. Men något på gång är det definitivt! 

Chefen

Publicerad 2014-05-06 06:36:47 i Graviditet,

Idag ska jag försöka få till en dejt med chefen så jag kan berätta vad som är på gång. Ärligt talat börjar jag få lite mage. Och jag vill gärna att hon vet om det innan det syns alltför mycket och börjar spekuleras. Hur tänker ni, när berättade ni på jobbet? Eller när tänker ni berätta på jobbet vid en graviditet?

Natt

Publicerad 2014-05-06 02:16:12 i Graviditet,

Nattkisserier och nattliga funderingar fortsätter.. Behöver verkligen bli bättre på att somna om, gärna på beställning. Det ska jag önska mig i födelsedagspresent.. Suck!!! 

Beteendevetaren

Publicerad 2014-05-05 14:09:45 i Glädje, Graviditet,

Varit hos beteendevetaren idag och det känns riktigt, riktigt bra. Trivs väldigt bra med henne. Och det känns skönt att sitta och vrida och vända på alla känslor och tankar - och i slutändan komma fram till att det känns bra. Tänkte först säga och skriva "ganska bra". Men det känns inte så. Det känns bara bra. Livet. Graviditeten. Det vänder liksom nu för oss. Jag tror verkligen det. Visst kommer det vara jobbigt till bebben har tittat ut, iaf i perioder. Men generellt känns det bra. 

Det känns också bra att vara igång med nya arbetsuppgifter på jobbet. Visserligen på deltid. Och visserligen är jag lite långsammare än vanligt. Men det går. Och det går till och med bra. 

Idag är det sex månader kvar till BF. Så långt bort, men ändå så nära. Det finns ett datum för när vi troligen är föräldrar. En fantastisk och obeskrivlig känsla. 

Fin dag

Publicerad 2014-05-03 07:10:08 i Glädje, Graviditet,

Oj så fin dag det blev igår. Och oj så svärmor grät! Min svägerska grät, min svåger grät. De är fina. De vet hur länge vi har kämpat och längtat efter det här. 

Blev så rörd över hur många vi har omkring oss som blir så glada för vår skull - och för sin egen skull, för att de äntligen får ett barnbarn/syskonbarn. 

Fick en massa saker av min svägerska. Hon är en sån som sparar ALLT! Har ju inte vågat köpa något än. Men nu har vi definitivt våra första bebissaker. Och mammakläder. 

Idag fortsätter vi. Några nära vänner ska få veta idag. Sen ska jag berätta på jobbet i veckan. Sen vet alla som behöver veta. 

Vilken känsla - det är VI som ska ha barn denna gång! 


Svärmor

Publicerad 2014-05-02 08:15:18 i Glädje, Graviditet,

Idag ska äntligen svärmor få veta. Nu är hon hemkommen från sin resa, och hon är förmodligen den som kommer bli gladast av alla. Med det följer ju även baksidan med viljan till lite för mycket involverande. Men det får vi ta sen. Detta kommer förmodligen göra hennes dag, månad, år! Hon älskar barn. 

Kommer bli kul. 

Igår fick mina syskon veta. Efter svärmor idag ska även min mans syskon få veta. 

Nu kommer liksom den roliga delen att äntligen få dela med sig av detta! Som vi har längtat, väntat och hoppats att denna vecka skulle inträffa! 

P.s.

Publicerad 2014-05-01 08:55:52 i Glädje, Graviditet,

Vi är i vecka 14 idag, VECKA14 (13+0)!! Jag kan inte förstå det! Känns galet och vansinnigt härligt! 

Rekord

Publicerad 2014-05-01 08:41:06 i Allmänt, Graviditet,

Igår hade jag rekord i uppesittarkväll! Fantastiskt sällskap gjorde att det blev väldigt sent. 2.00 kröp vi till sängs, då var jag så trött så jag höll på att kräkas. Kan inte komma ihåg när jag var uppe så sent sist. Är verkligen ingen kvällsmänniska, nu mindre än någonsin! 

Kontentan - sov till 8. Önskar jag hade sovit längre, men, men - är man morgonmänniska så är man! Plus att jag längtar efter att gå upp idag och fortsätta umgås med mitt trevliga sällskap. Sen kommer det fler, och idag ska vi berätta för några. Känns skönt att få prata om det - äntligen! Mer på riktigt! 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela