dujaghanvi.blogg.se

Ofrivillig barnlöshet, PCO, missfall, IVF, graviditet och slutligen livet som mamma.

Meningen

Publicerad 2015-04-04 10:24:14 i Glädje, Kärlek, Livet som mamma, Lycka,

Det var aldrig riktigt meningen att detta skulle bli en "mammablogg" med tillhörande gnäll och kärleksförklaringar. Jag kommer inte att så frekvent uppdatera denna blogg längre. Snarare att jag återkommer den dag det blir dags för fler försök. Om det nu blir så. Men det tror jag. När jag återigen känner ett behov av att skriva av mig kring frustration och sorg. Och tillslut även lycka över att ha lyckats igen - förhoppningsvis. 

Önskar alla som kämpar stort lycka till. Det är väl värt det kan jag säga så här på "andra sidan". Det är det jobbigaste och mest fantastiska jag någonsin upplevt - alla kategorier - att bli mamma. Jag hoppas innerligt att jag får möjligheten att uppleva det igen. Men tar det långt ifrån förgivet och är oerhört tacksam över min lilla tjej. Min lilla källa till glädje och lycka i livet! ❤️

På återskrivande. 

Skärvägartorsdag

Publicerad 2015-04-02 15:02:55 i Glädje, Vikt,

Som av en händelse ställde jag mig på vågen imorse. Vågade. Tänkte - hur illa kan det vara? Vad har jag att spela på i påsk? 

Resultatet var bra. Riktigt bra. Min målvikt är som bekant 60. Men graviditetens startvikt var ungefär 65 kg. Jag väger nu 63,8 kg. Och då har jag inte ens lagt i högsta växeln än. Sen kan hända att kilona har "omfördelats" lite sen min pigga bröllopskropp. Men det känns riktigt skönt att vara nere på de siffrorna igen! Omfördelning får man nog räkna med i takt med att tiden går, och att en graviditet förmodligen inte kan gå helt obemärkt förbi.. Lagom till påsk dessutom! ;) Sen kör jag hårt efter vår lilla semester för att bli av med sista! Nu jäklar! 

Fortfarande snorigt och förkylt..hoppas på tillfrisknande imorgon efter (snälla, snälla, hoppas, hoppas) en god natts sömn. 

Glad Påsk! 

Sjuk

Publicerad 2015-04-01 09:55:52 i Allmänt,

Är aldrig sjuk. Verkligen aldrig. Knappt lite snorig. I år har vi hunnit drabbats av RS-virus och magsjuka. Och nu förkyld. Hemskt ont i halsen. Fasen också! När man inte ens får chans att sova..kanske det är därför det händer också..inget immunförsvar av all sömnbrist, fungerar det så? Lillan är också förkyld. Nu vill jag vara frisk, OCH få sommar. Har en bild av att mata fåglarna med min tjej. Haft en bild av hur jag matar fåglarna med mitt barn, under ivf-krånglet. Och innan. Nu kan det snart ske! Kanske lite fånigt, men det har varit en liten målbild. Oj vad vi ska mata fåglar i vår/sommar! Hon kommer bli sååå trött på fåglar! ;) 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela