dujaghanvi.blogg.se

Ofrivillig barnlöshet, PCO, missfall, IVF, graviditet och slutligen livet som mamma.

Små händer och fötter

Publicerad 2015-01-31 17:18:59 i Livet som mamma,

Idag har vi varit och förevigat lillans små händer och fötter på muggar. Ska bli jättekul att se färdigt resultat om ett par veckor. Ärligt talat var jag lite svettig innan och livrädd för att hon skulle få spel på plats. Hon har ju en ganska ljudlig stämma, för att uttrycka det milt ;) Men det gick bra och hon skötte sig exemplariskt. Gulle! Ger morsan lite bättre självförtroende inför kommande aktiviteter (när vintern är över och faran för rs-virus dämpats något..). 

Bra dag än så länge. Annars tror vi stenhårt på appen the wonder weeks som indikerar problematik med damen under en veckas tid..vi har påbörjat den veckan skulle man kunna säga. Kvällar har varit ett mindre helvete de senaste dagarna. Men det är väl faser. Bara att bita ihop! 

Vägartorsdag försvinner

Publicerad 2015-01-29 09:48:48 i Insikt, Livet som mamma, Lycka, Vikt,

Liksom rubriken lyder. Inser mina begränsningar och fokuserar på lillans mat, dvs amningen. Fortsätter med promenader, mammamageappen och att tänka på vad jag äter. Men stannar där. Ingen hets. Ska bara försöka landa i att jag får ha knappa åtta kilos övervikt en stund. I mars börjar jag med en mammaträningsform under tre månaders tid. När de månaderna har passerat är pluttan sju månader och vi får se hur mycket jag ammar då. När amningen är över blir det lchf. 
 
Känns helt rätt rent logiskt. Ska bara försöka landa i det känslomässigt. Är ju så ivrig på att få tillbaka min kropp. Så sugen på att komma ner till min gamla storlek. Men jag antar att jag inte är viktigast i mitt liv längre. Utan min dotter. Så amningen får gå före. Såklart. 
 
Slutar därmed stressa inför torsdagar och vägningsdags. Fokuserar på annat. Ser fram emot mammagruppsstart. Att min bästa vän, som också är föräldraledig, kommer hem från en lång resa. Att testa babysim så snart det känns ok (oroar mig för badhus och virus just nu när hon bara är två, snart tre, månader). Tänkte testa babyrytmik eller babysalsa ev. Vi ska boka resa - jag och min lilla familj i april/maj till solen. Och lääängtar till våren när promenaderna kan bli ännu längre i vårsolen! 
 
Jag är någons mamma - fantastiskt! ❤️
 
Sista viktuppdateringen på bra länge, hann iaf passera inskrivningsvikten ;) 
- målvikt är 60 kg
- startvikt (1 januari) var 73,5 kg
- vägde som mest under graviditeten ca 88 kg (vet ej exakt eftersom jag blev "rädd" för vågen) 
- dagsvikt är 67,4 kg (förra veckan 68,5 kg) 
 
Små delmål är:
- 68 kg (invägningsvikt hos barnmorskan) 
- 65 kg (ivfstartsvikt) 

Bakslag

Publicerad 2015-01-28 18:30:27 i Livet som mamma,

Började bra imorse. Fick henne att sova lite till efter att hon vaknat 7.30. Dagen blev snyggt upplagd och passade mat- och sovtider inför besök på jobbet på eftermiddagen. Hon satt snällt i knäet och tittade på när jag åt min lunch. Bilresan gick smärtfritt utan hysteriskt skrikande. Hon gurglade och skrattade lite, väl på jobbet. Men sen var jag väl för ouppmärksam på signaler för mat- och sovbehoven. För det hann eskalera till en vansinnig tjej. Så jag fick stuffa in skrikande barn i bilen. Inte jättelyckat. Och hon var helt förstörd. Lilla tultan, helt mitt fel. Svårt när ivriga kollegor springer iväg med henne och gullar.. Men det är lite jobbigt att hon bara klarar en vakentimme innan hon behövt sova. Hade ju varit fint med två vakentimmar följt av två sovtimmar.. Fungerar inte riktigt så för min lilla dam. Hur ser era små damers och herrars sovrutiner ut på dagarna? Och hur såg de ut när de var 2-3 månader? 

Nu har hon snart sovit i Björnselen i 1,5 timme. Vägrade vagnen. Skrek hysteriskt. Ville väl vara nära efter allt ståhej idag. Är jag ute för lite med henne bland folk om hon reagerar så här? Kan man träna upp sånt? Eller är hon bara hon? Min älskade lilla tjej får vara hur hon vill, men klart man funderar.. Och så detta sablans RS-virus..det gör mig nervös och ovillig att röra mig alltför mycket på allmänna platser. Undviker lokaltrafik och går hellre (bra av fler anledningar visserligen). Men det skrämmer mig och gör att jag undviker folksamlingar så mycket jag bara kan - är jag överdriven? 

Behöver verkligen ta ett snack med BVC tror jag.. Men ni brukar ha många kloka inputs ni med! 

Stök och lunch

Publicerad 2015-01-27 09:53:06 i Lillan, Livet som mamma, Lycka,

Lillan ligger i vagnen. Stökat järnet inatt, inte varit vaken. Men fäktats och stånkat som bara hon kan. Att hon inte vaknar själv av det där?! Vi vaknar iaf.. Nu sover hon och suger på händerna. Alla dessa nappar och så vill hon bara ha händerna och våra lillfingrar. Jag får dricka lite kaffe i lugn och ro, titta på slutet av Nyhetsmorgon. Tvättmaskinen surrar i bakgrunden. Sen ska vi ge oss iväg på lunch med vän som också är mammaledig. Livet känns bra, fantastiskt bra. 

Pass

Publicerad 2015-01-26 11:15:52 i Lillan, Livet som mamma,

Stor dag! Idag får lillan sitt första pass! Världens gulligaste passfoto såklart! ❤️ Även jag får ett nytt pass eftersom jag ändrar efternamn i mitt. Efter att ha varit gifta i tre år och ett par i tolv år har min envishet övergått i att vilja ha ett gemensamt namn. Ingen av oss ville byta när vi gifte oss. Så vi behöll våra namn. Inget problem med det. Men nu när vi är tre känns det viktigare att ha en gemensam nämnare. Vet inte varför? Men jag har iaf beslutat mig för att ge med mig. 

Sömn

Publicerad 2015-01-23 09:50:52 i Kärlek, Livet som mamma, Sömn,

Rubriken och temat är, och kommer vara, återkommande...
 
Efter att ha haft en dipp igår med mycket krånglande hela natten så briljerade vår lilla tjej idag. Hon somnade halv nio i björnselen, la ner henne i sängen vid halv tio. Hon krånglade lite men tog tillslut nappen (väldigt sällan hon gör det, hon ska ha lillfingret. Punkt.) och somnade då om fint när hon fick tutta ostört på den (varför inte bara ta nappen från början lilla vän? ;) Sen sov hon till halv åtta. Amning vid tolv och fyra. Briljant. Supernöjd med natten. Bra start på helgen! 
 
Att vara ifrån lillfisen igår var skönt och jobbigt. Kändes konstigt att inte ha henne nära för att hela tiden veta hur hon mår. Samtidigt som det var fantastiskt att äta upp maten, varm! Och dessutom kunna prata klart meningar! Och tänka klart tankar. Konstigt det där. Man njuter och längtar ihjäl sig på samma gång. Hon och hennes pappa hade haft det fint iaf. Hon hade ätit bröstmjölken duktigt ur flaskan, lekt och sovit. Klart hon har det lika bra med sin pappa som med mig. Det är bara jag som övernojjar. Det blir fler ggr. Viktigt både för mig, honom och lillan. För mig att få vara jag en stund. Och för pappa och dotter att få sin egen relation där inte jag "stör". 
 
Hon gillar att sova i vagnen inomhus mer och mer. Det tackar vi också för. Vaknar hon till så kan man ofta gunga lite så att hon somnar om igen. Perfekt. Och jag kan andas, surfa lite och röra mig obehindrat istället för att ha henne klistrad mot kroppen i björnselen hela tiden. Nu har hon snart sovit en timme i vagnen och jag har gungat på den vid ett tillfälle. Skräll. ETT tillfälle. Men mer än en timme blir det nog inte. Men det är bra det, för att vara lillfisen!
 
Happy Friday!

Vägartorsdag 3

Publicerad 2015-01-22 09:15:00 i Vikt,

Förra veckan fick jag se en sexa på vågen. Denna gång var lite delmålet att nå just delmålet på 68 kg. D.v.s. Inskrivningsvikten hos barnmorskan, redan då lite lätt överviktig, go och rund...men nej. Denna vecka är lite utav ett skräckscenario viktmässigt. Förstår inte alls vad jag gjort/inte gjort? Fortsätter det så här nästa vecka också så får jag nog gå över till lchf. Känner mig riktigt, riktigt besviken över detta. Fånigt kanske - men jag har kämpat på samma sätt som tidigare veckor, och så ger det ingenting...
 
Så: 
 
- målvikt är 60 kg
- startvikt (1 januari) var 73,5 kg
- vägde som mest under graviditeten ca 88 kg (vet ej exakt eftersom jag blev "rädd" för vågen) 
- dagsvikt är 68,5 kg (förra veckan 68,7 kg) 
 
Små delmål är:
- 68 kg (invägningsvikt hos barnmorskan) 
- 65 kg (ivfstartsvikt) 
 

Högtidligt

Publicerad 2015-01-21 19:48:56 i Livet som mamma,

Jag älskar min tjej över allting annat. Men imorgon ska jag ägna mig lite åt mig själv och gå ut och äta med kollegor. Jag ska sätta på mig det minst amningsvänliga jag kan hitta och bara vara jag igen. Hon är mitt allt - men ändå saknar jag mig själv ibland. Nu ska  jag få tillbaka mig i några timmar. Känns liksom lite högtidligt. Samtidigt som jag förmodligen kommer längta ihjäl mig efter lillan! ❤️

Hormonrand

Publicerad 2015-01-19 09:32:39 i Graviditet, Livet som mamma,

Fick en ganska kraftig hormonrand under graviditeten. Längs med hela magen och en stor bredare "fläck" runt hela naveln. Detta har fortfarande inte gått bort - trodde det skulle göra det! Finns det risk för raggarsträng resten av livet? Lite otippat, men är det så, så är det så antar jag.. Väldigt glad att jag inte fick en enda bristning. Så då får väl en hormonrand vara vad den är helt enkelt! 


MVC

Publicerad 2015-01-15 20:37:44 i Glädje, Likgiltighet, Lillan, Livet som mamma,

Så har jag varit på MVC och träffat barnmorskan som haft koll på mig genom graviditeten. Det var trevligt att träffa henne, hon är himla gullig! Hon har kontrollerat ärret och jag har fått svar på mina frågor rörande graviditet efter kejsarsnitt etc. Dementerade det jag läst/hört om kejsarsnitt. 
1. Det kommer bli svårare att bli gravid efter kejsarsnitt. Icke sa barnmorskan. Finns absolut inga sådana studier som indikerar detta. 
2. Det är farligt att bli gravid inom ett år efter just kejsarsnitt. Icke sa barnmorskan. Det händer att en livmoder brister, men det är inte vanligare hos någon som har gjort kejsarsnitt inom ett år. Och är extremt ovanligt generellt. 
Så, jag är nöjd med svaren och dagen i övrigt. Det blir med andra ord absolut inte tal om något preventivmedel. Lillan har dessutom varit exemplarisk - vågat ha med henne på en fika på stan som gick utmärkt ❤️ (hon är som jag tidigare nämnt en skrikig tjej, men blir bättre och bättre för var dag - skönt!) 

Vägartorsdag 2

Publicerad 2015-01-15 07:39:48 i Vikt,

Dags igen, och denna gång hoppades jag på en sexa på vågen. Minst! ;) 

Så: 

- målvikt är 60 kg
- startvikt (1 januari) var 73,5 kg
- vägde som mest under graviditeten ca 88 kg (vet ej exakt eftersom jag blev "rädd" för vågen) 
- dagsvikt är 68,7 kg (förra veckan 70,1 kg) 

Små delmål är:
- 68 kg (invägningsvikt hos barnmorskan) 
- 65 kg (ivfstartsvikt) 

Japp. Jag är besviken. Det blev inga 3,4 kg till, eller ens 2,5 kg. Men får acceptera 1,4 kg nedåt. Det är ju bra, och nedåt iaf...

Resan

Publicerad 2015-01-14 18:02:05 i Allmänt, Livet som mamma,

Känns som att vi nu vänt och vridit på detta med resande. Vi vågar inte. Och vill såklart inte utsätta lillan för några risker. Det får bli senare i vår/försommaren istället om det blir någon. Det visar sig att många av mins vänner med småttingar har fått rekommendationen att vänta tills de är fem månader på sina BVC:n, så vi kör på det. Fem månader ska hon vara, minst, innan vi sätter oss i ett flygplan. 

BVC

Publicerad 2015-01-14 08:06:34 i BVC, Livet som mamma,

Så har vi varit på första läkarbesöket. Och allt såg bra ut! Hon väger nu dessutom 6,7 kg och är 60 cm lång! Stor tjej! 

För första gången blev vi avrådda av läkaren att åka någonstans förrän hon är sex månader. Han pratade om något med trycket i kabinen som inte är bra. Eller som kan vara dåligt för barnet. Vi blev helt ställda. Självklart åker vi ingenstans om det finns en risk för henne. Första gången vi hör det bara. Alla andra barnmorskor och sköterskor har sagt "åk"! Underligt. Ska tillbaka och träffa sköterskan idag och prata lite med henne om det där, bland annat. Men just nu känns resande långt bort. 

The wonder weeks

Publicerad 2015-01-13 11:22:40 i BVC, Kärlek, Lillan, Livet som mamma,

Idag kommer solen till lillan. Inte rent praktiskt dessvärre, även om det är mer himmel och mindre snöstorm idag.. Nej utan solen i appen the wonder weeks tittar fram! Med andra ord ska fasen vara över och lillan glad igen! Eller?! ;) 

Nej, men jag tycker att det fungerar bra över lag. Hon blir ledsen när hon är trött, hungrig eller uttråkad (uttråkad blir hon lätt! Inget gulligt joller i babygymmet någon längre stund här inte ;) Eller, det är så jag tolkar det. Hon går att trösta - även om det tar tid ibland. Speciellt på kvällarna. Det jobbigaste nu är att hon absolut ska sova mig, i björnsele. Och att hon somnar sent, ca 1.00-2.00. Men efter det sover hon hjälpligt - äter förstås ett par ggr - till 9-tiden. Det bästa just nu är förstås att hon är här överhuvudtaget! ❤️ älskade unge! 

Alltså tror jag lite att appen stämmer. Vi får se inför nästa utvecklingsfas?! Spännande.. 

Nu - kors i taket - sover hon i vagnen inomhus. Det var länge sen jag lyckades få till det. Eller länge och länge - hon har ju bara funnits i drygt 2 månader.. Men skönt, vi får se hur länge det håller. Sen ska vi till BVC på första läkarbesöket! :) 

Acceptans

Publicerad 2015-01-12 10:09:33 i Livet som mamma,

Hon accepterade att jag satte mig ner. Tackar! Men efter fem timmars rackig sömn i sittposition är man inte direkt pigg. För efter att ha somnat vid 2 vaknade lillpluttan glatt vid 7. Kvittrandes. Då var hon klar för natten. Släppte ner henne från selen. Låg en stund och tittade på när hon fäktades vilt med luften (det är ju himla sött, även om man sovit fem timmar, iaf en stund ;). 

Ett jättebrak från frökens bakdel, en översvämmad blöja, en "dusch" i handfatet samt en lätt frukost senare var lillan nöjd på vakentid och somnade igen. I selen förstås.  Har nu, kors i taket, lyckats få ner henne i sängen bredvid mig. Yeeees! Soooova tänkte jag! Men kan förstås inte sova. Och grannen kryddar med lite borrning. För att verkligen försäkra sig om att jag inte somnar om.. 

Happy Monday! 

Sömn

Publicerad 2015-01-12 00:29:47 i Lillan, Livet som mamma, Sömn,

Hon somnar ganska lätt nu för tiden. Om inte annat så i selen. Men det går inte att lägga ner henne så att hon fortsätter sova. Hon vaknar direkt och blir vansinnig! Fas? Hjälp! Gaaah! 

Har nu bäddat upp för en natt sittandes i soffan med selen på mig. Om hon nu accepterar att jag sätter mig. 

/psykbryt

Sulky igen

Publicerad 2015-01-09 20:54:55 i Allmänt,

Det är något i denna stil jag tänker mig..


Alltså något som kallas sulky, men kanske inte är det jag ser framför mig när jag tänker på en sulky.. 

Sulky

Publicerad 2015-01-09 09:17:28 i Lillan, Livet som mamma,

Funderar på sulky. Vi laddar för att eventuellt, förhoppningsvis, åka till Thailand (eller något annat land om vi inte törs ge oss i kasst med den långa flygresan) i februari/mars. Min man har en massa semesterdagar som annars betalas ut i pengar, och vi har hela tiden pratat om att komma iväg också denna vinter, om vi tycker att lillan är "hanterbar". Hon kommer då vara minst tre månader, troligen lite mer. Och jag googlar nu febrilt på om man då kan sätta henne i en sittdel i vagnen. Vissa verkar göra det redan vid tre månader, även om det vanligaste verkar vara vid 4-6 månader. Iaf. Vår vagn är en omöjlighet att ta med, stor och klumpig. Jag tänker mig därför en smidig liten sulky. Ett måste är att den går att vända mot föraren, för bara framåt tror jag kan bli lite för mycket för henne. Några tips på sulky? Något annat man kanske skulle tänka på? 

Om vi nu törs åka iväg..hon är ju inte helt lätt att handskas med. En skrikig liten dam, eller med en "stark vilja" som barnmorskorna sa redan på bb.. En ordentlig kravställare på underhållning skulle jag kalla henne. Man blir utbuad direkt om man inte sköter sig...

Äntligen!

Publicerad 2015-01-08 19:28:17 i Glädje,

..en uppdatering på www.minlangtanefterdig.blogg.se

:) Så härligt, så glad för denna lilla familjs skull! 

Vikt

Publicerad 2015-01-08 08:42:27 i Vikt,

Första "vägartorsdagen"! 

Som sagt: 
- målvikt är 60 kg
- startvikt var 73,5 kg
- dagsvikt är 70,1 kg

Små delmål är: 
- 68 kg (invägningsvikt hos barnmorskan)
- 65 kg (ivfstartvikt) 

3,4 kg på en vecka känns ändå bra. Om det inte fortsätter så, så vet jag att jag kommer bli besviken dock..vilket är dumt. Men skulle jag vara nere på 60 kg om fyra veckor, dvs lyckas bli av med 2,5 kg i veckan så kommer jag vara väldigt nöjd! Inbillar mig att det är lättast i början..vi får se? Tror inte det kommer gå i samma fart sen.. 

Hade tänkt pausa idag och stanna inne från promenad för att det spöregnar..men detta taggar mig - det blir promenad idag också! Definitivt! Nu ska jag ägna mig åt lillan som är på sitt allra bästa humör på morgonen, kvittrar och ler! ❤️

2 månader

Publicerad 2015-01-07 14:39:35 i Kärlek, Lillan, Livet som mamma, Lycka, Tacksamhet,

Idag blir vårt lilla hjärta 2 månader! Tiden flyger och tacksamheten är oändlig. Noterar att de små, små händerna inte är hårt knutna längre. Att hon ligger fint på magen och tittar intresserat på diverse leksaker med stark liten nacke. Att hon betydligt hellre sitter upprätt i knä med stöd än ligger raklång i famnen. Att leenedena haglar tillsammans med små förtjusta läten och en hel del dregel.. 

Nellie ❤️ 

Missfall

Publicerad 2015-01-06 22:01:26 i Missfall, Sorg, Ångest,

En nära vän har precis fått missfall. En missed abortion. Upptäcktes på kubtestet. Precis som för oss. Jag blir liksom förstelnad och kastas tillbaka drygt ett år. Det känns som en evighet sen. Men ändå så nära. Blir spänd och ledsen. Kan nästan ta på känslan, sorgen över ett missfall. Det de måste gå igenom nu. Skrapning. Hemskt ord. De har inte haft problem med att bli gravida. De blev det direkt efter sitt bröllop. Sådär äckligt perfek ni vet. Utan att ens försöka, bara slutade skydda sig. Men ville förstås gärna. Och vips! Plus! Men det skär i hjärtat för deras skull, önskar ingen ett missfall, hon har tagit det hårt och är jätteledsen. Redan på bb i tankarna. Det har ju ändå gått ett par månader. Sörjer med dem. Jävla missfall! Jävla infertilitet! 

Men de kommer förhoppningsvis, förmodligen, vara igång igen. Gravida igen. 

Lifesum

Publicerad 2015-01-05 06:53:36 i Livet som mamma, Vikt,

En annan bra app, utöver mammamage, är lifesum. Där skriver jag nu slaviskt ner mitt kaloriintag för att hålla koll. På 24 veckor ska jag enligt appen vara nere på 60 kg om jag håller mig till det kaloriintag som bjuds. 24 veckor. Alltså 0,5 kg i veckan. Och jag ska verkligen försöka att inte väga mig mer än torsdagar, eftersom det var torsdag när jag startade. 18 juni bör jag i så fall vara nere på rätt vikt igen. Känns långt dit. Hoppas det går fortare än så! Men vägning varje torsdag kommer definitivt bli spännande..för mig iaf.. ;) 

Det behövs så lite

Publicerad 2015-01-04 21:20:37 i Glädje, Livet som mamma,

Det gick strålande med mormor och morfar idag! Lyckan är gjord för mig då, barnvakteri fungerar! Både för henne och barnvakterna. Ett orosmoment eftersom hon är en gnällig och skrikig liten tjej.. Men det firade vi med lunch tillsammans, jag och mannen. Äta varm mat - och samtidigt dessutom! Det har man lite glömt hur det är... ;) 

Och..

Publicerad 2015-01-04 11:59:46 i Livet som mamma, Sömn,

..hon sov till 9! Herregud.. Själv somnade jag tillslut strax efter 24...när hon ätit. Sen vaknade hon vid 3 och 6 för mat. 9 var det färdigt. Men hunnit med en timmes promenad och min mammamageträning. Snart kommer mormor och morfar och vi ska dra iväg ett par timmar på egen hand..spännande..

Sömn, detta återkommande ämne..

Publicerad 2015-01-03 23:05:14 i Livet som mamma, Sömn,

Igår hade vi en riktigt jobbig natt med mycket vakentid, mycket amning, halvslumrande sömn och powernaps - och sen var hon dessutom pigg vid 6 efter att ha somnat vid 24...och klagade och ville upp. Efter att inte ha sovit i princip någonting.. Nu är kl 23 och hon har sovit som en stock sen 18. Heaven! Bara väldigt irriterande att jag inte kan sova.. 

Sex

Publicerad 2015-01-03 10:27:27 i Allmänt,

Man fick inte ha sex förrän två månader efter förlossningen, nu var vi farligt nära det. Och så hände det bara. Va galet länge sen, och vi behövde det båda två! Lillan vaknade precis efter. Och vi insåg att det inte kommer bli helt lätt med ett fungerande sexliv och liten bebis..

Undrar så över hur min kropp fungerar nu? Vet att en graviditet kan förändra mycket. Hoppas så att väntan på ett syskon inte ska bli lika lång som väntan blev på lillan (även om jag vet att vår väntan inte blev så fasligt lång om man jämför med många andra som kämpar - men även lång om man jämför med mina vänner som bara blivit gravida en efter en utan någon ansträngning...). Kan liksom inte styra över att mina tankar efter sex går direkt till syskon. Vi har ju blivit gravida spontant en gång (eller ja, pergotime, men läkaren trodde ju inte att det hade med saken att göra eftersom ägglossningen kom så långt efter ändå, han trodde det var min egen "produktion"..) så jag hoppas ju att det skulle kunna hända igen..utan ett missfall som följd.. 

Elsa Beskow

Publicerad 2015-01-02 10:45:09 i Kärlek, Livet som mamma,


En av lillans absolut bästa julklappar kom från mormor och morfar! Fick även ett tallrikset av morbror, även det Elsa Beskow. Så fint! Tänk när hon äter och geggar med egna bestick, nu geggar hon bara med tutten vilket faktiskt kan bli ganska blött bara det..;) ❤️

Igår somnade hon i min famn vid 18. Lite vysjande, matande och fixande - men i princip sov hon från 18-6.30. Sen var hon klarvaken och vi lekte och grejade lite. Men hon började snart gäspa igen..7.30 somnade hon igen och vi har sovit till nu, 10.30. Jag känner mig som en ny människa och lillan sover fortfarande (!)... 

2015

Publicerad 2015-01-01 10:50:22 i Allmänt, Livet som mamma,

Trevligt igår, förutom att lillan bjöd på en hel del skrik. Vilket aldrig är kul när man är borta. Inte så mycket att göra mer än att gilla läget. Kall middag tillhör ju numer rutinen. Nu sover hon fint och snällt bredvid mig..;)

Jag är nu galet taggad på att sparka igång det nya året med att gå ner i vikt. Vägde mig idag (72,3 kg och målvikt är 60 kg) och jag har gått upp under jul och jag kan verkligen konstatera att jag inte tillhör skaran som kilona bara "rinner av". Jag kommer få kämpa, och jag börjar NU! Hoppas på att rätt kost och minst en timmes promenad i snabb takt varje dag kommer att göra underverk. Har även laddat ner appen mamma mage som jag ska köra med för att få bukt på den lilla utbuktningen på magen. 

Så välkommen 2015, ner till 60 kg och sen kommer jag börja hoppas på att bli gravid igen! Kommer bli en hel del fokus på detta i bloggen nu misstänker jag.. 

Hoppas alla hade en fin nyårsafton! 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela