dujaghanvi.blogg.se

Ofrivillig barnlöshet, PCO, missfall, IVF, graviditet och slutligen livet som mamma.

Kissnödig

Publicerad 2015-07-27 11:10:15 i Allmänt, Försöknummer2,

Jag var för kissnödig för att komma på att ta ett test imorse. Tror inte att jag är gravid, tror det inte ett endaste litet dugg. Men tänker ändå testa imorgon. Bara för att få det ur mitt system. Så jag kan fokusera på att bära tungt vid flytten. 

Alltså, åter i civilisationen. Uppdatering imorgon. 

Nu hoppas jag innerligt att det blir sommar, men gärna nästa vecka. Inte medan vi flyttar. 


Fånig

Publicerad 2015-07-20 17:46:37 i Allmänt,

Det fortsätter sticka. Har inget test. Känner mig märkligt fånig. Fånig som
ens tror något. 

Inbillning. Helt klart. 

Det gör mig fruktansvärt medveten om hur gärna jag vill ha en till plutt. 

Märkligt. 

Fortsätter semesterfira och låtsas som
det regnar. Ute är det knappast ett problem, för fasiken vad det regnar. En skitsommar. Smider vinterplaner till varmare breddgrader. 

Inte bara jag som är märklig. Hela inlägget blev väldigt, väldigt märkligt. 

Fått för mig

Publicerad 2015-07-19 22:19:08 i Försöknummer2, Ångest,

Har fått för mig att jag är gravid. Det har stuckit och dragit i magen idag..och jag har fått för mig att det var så det kändes när jag var gravid sist. Skitjobbigt. Mitt ute i skogen. Utan graviditetstest förstås. Och så kommer jag bli såååå besviken när jag väl ges chansen att testa och det blir negativt. 

Fasen också! Hjärnspöken! 

Sommaren tar sin början

Publicerad 2015-07-15 10:16:15 i Kärlek, Livet som mamma, Tacksamhet,

Så, nu börjar sommaren ordentligt för vår del. Etapp två på pappasemestern! Inleder med äventyr till släkt och vänner! Sommaren som jag - och vi - sett fram emot i flera år, ledighet tillsammans med vårt lilla barn! ❤️ Hoppas nu att vädret vänder och det blir varmt och skönt! Igår var det faktiskt en riktigt fin dag vädermässigt! 

(Är inte bara girig över en ny knodd! Njuter massor av våra första lilla skatt!) 

Flytningar

Publicerad 2015-07-14 15:55:43 i Allmänt, Livet som mamma, Längtan,

Ja visst är det ett härligt tema?! Flytningar. Herre min Gud vad detta har studerats. Iaf hemma hos mig. Är de vattninga? Trådiga? Gula? Blodiga? Ja, ni fattar. Studerats. Studerats. Studerats. Vad jag nu har i åtanke, och har reflekterat över, är att flytningarna varit..rikliga, tror jag är rätt benämning. Enda sedan blödningarna efter förlossningen slutade egentligen. Rikliga alltså. Och jag har haft "mensvärk" i tid och otid sedan förlossningen också. SÅ många ggr har jag trott att mensen varit på gång, men aldrig kommit. Nu har jag plötsligt inga flytningar längre. Inget nämnvärt iaf. Och jag funderar därför över om det betyder att kroppen är på gång. Att jag kanske haft ägglossning och att mensen faktiskt är på ingång. Har för mig att det blir "torrare" innan mens. Återstår att se..

Varit barnvakt till en 1,5 åring idag. Fantastiskt söt. Men oj vad man måste vara med. Konflikthantering. Kontroll. Heeela tiden. Ett litet tjyvnyp på lillan fick hon in. Inte mer än rätt när lillan snodde åt sig en bil som 1,5-åringen lekte med. Men så plötsligt slog det mig! Skulle jag vara gravid nu (och hela graviditeten gick bra och allt det där) så skulle lillan vara just 1,5 år när hon blir storasyster. OJ vilket pass! Mysigt! Fantastiskt! Härligt! Men också - jobbigt! Försöker skydda mig med det. När längtan tar över. 

Släppa tanken

Publicerad 2015-07-11 22:28:57 i Längtan, Ångest,

Jag kan inte riktigt släppa tanken. Jag vill inte "bara" ha ett barn. Jag börjar bli girig. Jag vill ha fler. Nu. Kan inte släppa det. Skulle jag vara gravid nu skulle jag vara fullkomligt överlycklig. Jag har inte ens fått mens efter att ha slutat först helamma och sen även delamma. När kommer det hända? Har PCO:n tagit över min kropp? Kommer det ta lång tid? Jag har inte ammat på några veckor nu och jag drömmer redan om att kroppen hoppat tillbaka till en ungefärlig 40-dagars cykel. 

Testmissbrukare. Borde jag köpa äl-stickor? Eller ska jag låta bli? 

Jag kommer förmodligen bli knäpp. Eller fortsätta vara det. 

Kommer definitivt behöva ventilera mer. Så möjligen blev det korta bloggpausen just det, kort. 

När fick ni lyckliga mammor tillbaka mens efter förlossning och amning? 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela