dujaghanvi.blogg.se

Ofrivillig barnlöshet, PCO, missfall, IVF, graviditet och slutligen livet som mamma.

Stor dag

Publicerad 2015-06-28 07:13:08 i Kärlek, Lillan, Livet som mamma, Lycka, Tacksamhet,

Dagarna, och veckorna, går fort! Det blir roligare och roligare att vara hemma med vår skatt! ❤️ Hon lär sig så fruktansvärt mycket nytt hela tiden! Så häftigt! Igår vinkade hon glatt med handen, gjorde precis som sin pappa! Tänk så smarta de är - barn. Suger åt sig information och kunskap som små svampar! 

Hon kryper nästan nu. Hon kan ta sig fram, men fegar ur oftast. Bäst tycker hon fortfarande om att ta sig fram i gåstolen. Då springer hon över golvet! Manövrerar den dessutom snyggt runt hörn och backar bra. I den når hon dessutom roliga saker i kökslådorna! (I nya lägenheten får vi definitivt inleda med att barnsäkra!) Hon gillar också att hålla i någons händer så hon kan "gå själv". 

Hon skrattar mycket. Åt allt möjligt. Men vad som är jättekul idag, kan vara dötrist imorgon. Hon leker koncentrerat med sina leksaker, men verkar tycka att fjärrkontroll, köksredskap och allt annat som inte är leksaker är absolut roligast! 

Hon äter helst köttfärssås och spagetti. Mosad banan är en favorit. Amningen har vi sen en vecka lagt ner helt. Hon verkar inte sakna den. Och jag älskar att få tillbaka min kropp. Faktiskt - trodde jag inte när jag började amma, eftersom det hela tiden har fungerat så bra - saknar jag det inte ett dugg! Tror dessutom att jag slutade i rättan tid. Det har nu dykt upp en sylvass liten tand i nederkäken. 

Lillan sover bättre och bättre. Vissa, fåtal, nätter har hon inte vaknat alls. Men hon brukar hinna med en flaska välling på natten. Då somnar hon om. 

Idag är en stor dag, vi ska ha namngivningsfest för vår skatt! Blir en ganska stor tillställning! 

Funderar och tänker mer och mer på syskon. Tycker fortfarande att det rent praktiskt och logistikmässigt är för tidigt. Men hjärtat säger annat. Många graviditetsbesked i vänskapskretsen gör det också mer påtagligt. Kanske är det på grund av det? Syskonen börjar komma nu. Och jag undrar ju hur det kommer bli för oss? Om det kommer bli en kamp till? Eller bara fungera? 

Nu ska vi njuta av sommaren som äntligen är i antågande på riktigt. Solen och semestern kom liksom hand i hand, sex härliga veckor tillsammans - jag och min lilla familj! Tänk att jag har en familj! En dotter. Har fortfarande svårt att förstå det ibland. Hon är förbaskad söt dessutom. Opartisk förstås ;) 

Önskar er alla en fantastisk sommar! 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela