dujaghanvi.blogg.se

Ofrivillig barnlöshet, PCO, missfall, IVF, graviditet och slutligen livet som mamma.

Alive

Publicerad 2016-08-27 13:47:14 i Livet som mamma, Sömn, Tacksamhet,

Lever och mår bra. Trött. Men bebisen frodas och har klivit över fem kilo! Hoppas bli lite mer aktiv och berätta mer så snart vi blir ännu lite mer varma i kläderna. Det är hektiskt, tröttsamt och fantastiskt att vara tvåbarnsfamilj!

Tre veckor

Publicerad 2016-08-09 09:27:22 i Glädje, Kärlek,

Tre veckor är han idag, vår lille son. Kan inte förstå att jag har en son..

Och lillan har hittills fungerat fint på dagis!

Lite trött efter amningsuppvaknanden under nätterna..men man vänjer sig..kanske.. Bara att bits ihop, minst något halvår innan en hel natts sömn kan bli verklighet. Och isf har jag tur...

Men ändå njuter jag! Tvåbarnsmamma.

Dagis

Publicerad 2016-08-07 13:01:15 i Allmänt,

Imorgon är det dags! Är liiite orolig för lämningen (trots att det inte är jag som ska sköta den), tror det kan bli en tårfylld historia. Men, jag tror att det ät dags för oss alla med lite vardag och aktivitet för lillan. Hon har, minst sagt, varit "all over the place" sista dagarna. Idag en topp tio dag..av "jobbighet". Hon är i extremt stort behov av stimulans och action. Känns skönt att hon kommer få just action sex timmar imorgon.. Och jag märker på min man att han är sugen på att använda huvudet, och inte bara leka..;) Nä, det är helt klart dags med vardag!

Vi ska inleda vardagen med att rensa storasysters byrå på kläder. Och fortsätta projekt "ta-små-korta-promenader-i-lagom-tempo". Ser fram emot morgondagen. Tills dess - fullt ös! Strax nästa rastningsaktivitet utomhus..ska bara amma lite först. Ingen rast och ingen ro ;)

Tiden går

Publicerad 2016-08-04 11:46:11 i Allmänt,

Det rullar på..tiden sticker iväg och därmed även semestern. På måndag börjar allvaret med jobb och dagis för ena halvan av familjen. Ska på ett sätt bli skönt att prova och sätta nya rutiner som tvåbarnsfamilj. På ett sätt sorgligt att sommaren gick så fort. Men en så fin sommar vi haft - härligt!

Lillebror fortsätter fungera fint, än så länge utan gråt. Lite gnöl emellanåt förstås. Men inget som än så länge inte går att lösa. Stooor skillnad mot storasyster..

Njuter av att det fungerar fint. Det kommer säkert en liten smäll förr eller senare ;)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela