dujaghanvi.blogg.se

Ofrivillig barnlöshet, PCO, missfall, IVF, graviditet och slutligen livet som mamma.

Vi vände (vecka 21, 20+2)

Publicerad 2016-03-08 14:35:19 i Allmänt,

Vi vände det. Åkte tillbaka och igen till sjukhus. Denna gång lillan, men allt gick bra. Hon var uttorkad på grund av en slitsam magsjuka. Så det var skönt att få henne på dropp och under "kontroll" trots att det var jobbigt att ha henne i sjukhusmiljö. Tapper var hon. Och sjukhusvistelsen tog slut. Vi åkte tillbaka igen. 

Försöker sen en knapp vecka njuta av det sista, och det går bra. Snart ser vi inte det vackra havet varje dag, doppar oss i det, äter konstant på restaurang, låter plutt gegga runt naken i sanden, snart är resan slut och vi ska återvända till snöslask och vardag. Det känns ändå bra. Jag tycker det ska bli kul att gå tillbaka till jobbet en sväng. 

Magen växer och verkar må bra. Jag känner sparkar varje dag. Inte någon kontinuitet än. Men ändå ganska frekvent. Maken har t.o.m. lyckats klämma in en spark! Nästa onsdag är det rul och jag längtar dit, och till fåniga saker hemma såsom vår vanliga vagn. Men snart är vi där, så ingen idé att längta bort sol och sand mellan tårna! 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela