dujaghanvi.blogg.se

Ofrivillig barnlöshet, PCO, missfall, IVF, graviditet och slutligen livet som mamma.

BIM

Publicerad 2013-11-07 06:59:22 i Allmänt,

Ägglossningen är över. Då börjar en annan typ av väntan. Men en trevlig väntan, iaf om man jämför med väntan på att blödningar ska sluta. Eller att gubben ska dyka upp på stickan - den väntan är hemsk. Speciellt efter ett missfall kan jag vittna om. 
 
Vi inleder väntan med vår mysiga hotellhelg. Massage bokad. Åh vad vi ska njuta nu. Tänker  iaf unna mig något glas vin även om intaget kommer vara betydligt mindre än om ägglossningen inte inträffat. Rätt eller fel? Rätt om du frågar mig. 

Kommentarer

Postat av: Jennie

Publicerad 2013-11-07 10:01:42

Ett glas vin tror jag inte ska påverka något! Njuuut nu av helgen! Är så avundsjuk på er som är på hotell med massage och grejer, jag och sambon gör aldrig sånt! Ska nog önska mig det i julklapp haha :P

Hoppas dessa 14 dagar går fort nu då!

Svar: Gör det! En perfekt julklapp! Vi hoppas på 14 snabba dagar, räknar med mens men har höga förväntningar på kommande pergotimekur/kurer!
Anna

Postat av: intejag

Publicerad 2013-11-07 15:37:21

Åh jag som hatar den där väntan mellan ägglossning och ev. positivt gravtest. Tänk vad olikt man kan uppfatta saker och ting, men tur är väl det :) ha en trevlig helg!

Svar: Tack detsamma!
Anna

Postat av: drommarochlangtan.blogg.se

Publicerad 2013-11-07 18:51:38

Ja väntan är jobbig! Men ändå en väntan, liksom... skönt att ha ett "slutdatum" på den! Rätt enligt mig med, jag är likadan. Kan ta ett litet glas eller kanske två vid undantag men annars tar jag det lugnt!

Svar: Japp! Många resonerar som så att de kan ta ett glas vin när de är gravida, lite nu och då. Där går min gräns. Det skulle jag absolut inte göra. Men jag tror absolut inte att jag är gravid nu. Och jag tycker att alla får göra som de finner lämpligt - dömer ingen, även om jag har mina egna åsikter och "gränser". :)
Anna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela