dujaghanvi.blogg.se

Ofrivillig barnlöshet, PCO, missfall, IVF, graviditet och slutligen livet som mamma.

Att vakna

Publicerad 2013-10-06 08:17:00 i Bitterhet, Missfall,

Vill inte behöva vakna. Vill inte ta mig igenom en dag till. Orkar inte. 
 
Jag har slutat med mycket sen det hände. Jag går inte in på Facebook eller Instagram. Vill inte, vågar inte. Är rädd för bebisbilder och nya besked. Gick in en gång. Då var det "ett nytt mirakel har kommit till världen". Jag klarar det inte. Av respekt för vad andra går igenom tänker jag inte skriva en rad på Facebook den dagen det går hela vägen för oss. Allra minst lägga ut ett foto. Det finns säkerligen någon som jag som tycker det är jobbigt i den stunden. Vill inte utsätts någon annan för det. Dessutom vet de som ska veta. Så jag förstår faktiskt inte denna "pepprbilderböcker bilder på Facebook? Inte som gravid. Änny mindre nu. 
 
Jag tog raskt bort alla appar; namnkällan, gravappen etc. Såklart. 
 
Läste ett antal bloggar. Parallellt med de barnlösbloggarna jag läste - och fortfarande läser. Det har jag slutar med tvärt. Tål inte att se en annan blogg om lycka, glädje, mage och första sparken. Inte om det inte kommer från en barnlösblogg. De som kämpat. De som i min värld har gjort sig förtjänta av lite glädje och en förhoppning om vändpunkt i livet. 
 
Ja. Jag är missunnsam och bitter. Jag tänker vara det. För det är jag just nu. 

Kommentarer

Postat av: intejag

Publicerad 2013-10-06 11:24:52

Tror att det är klokt att sluta vara på facebook och instagram, det har jag också sluta med och mår mycket bättre av det(och inte snacka om mer tid man får, hehe!)

Och missunnsamm och bitter är nog mitt andranamn. Har alltid beundrat de som lyckas att inte vara det i denna situation

Svar: Ja, det är väl så - tid. Och mindra energikrävande. Allt är en vinst med andra ord :)Men nu får det vara så, missunnsamt och bittert. Jag tar det som andranamn jag med. Och hoppas att jag kan plocka bort namnen med tiden.
Anna

Postat av: attlangta

Publicerad 2013-10-14 23:31:17

Klokt att strunta i fb o instagram! Jag gjorde en ny instagram för några månader sen och la inte till alla "gravida vänner" . Kram på dig!

Svar: Ja det känns som ett klokt beslut! Smart att göra en ny!
Anna

Postat av: Tove

Publicerad 2014-02-14 14:26:46

Vet precis hur det känns! Jag har inte lagt ner fb och insta, men däremot har jag haft supersvårt att "gilla" bebis- och magbilderna! Har snabbt scrollat förbi dem...

Nu mår jag mycket bättre. Men varje besked om andras plus är fortfarande ohyggligt jobba att få! Jag glider ju ner i statistiken om vem som kommer att lyckas...

Men snart så! Det ska gå! Såklart! Jag menar...Varför inte?

Kram!

Svar: Du har rätt, klart det ska gå! Någon gång! Ledsen över att du varit tvungen att genomlida det. Stor kram!
Anna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela