dujaghanvi.blogg.se

Ofrivillig barnlöshet, PCO, missfall, IVF, graviditet och slutligen livet som mamma.

Kräks

Publicerad 2013-10-15 11:29:28 i Bitterhet, Ångest,

Bildligt talat så kräks jag. Benen viker sig på mig och jag vill bara gå hem. En till gravid på jobbet. Varför är det så jobbigt med sådana besked? Jag orkar inte. Hon har ju redan två! Varför kan inte jag iaf få en!? Barnen tar inte slut. Barnen tar inte slut. Barnen tar inte slut. Eller? 

Kommentarer

Postat av: drommarochlangtan.blogg.se

Publicerad 2013-10-15 14:10:26

Nej, de tar inte slut. Men lika jävla jobbigt är det för det! :(

Svar: Det är väl så. Man måste bara stå ut och hoppas att man kan "hämnas" en dag genom att bli gravid.
Anna

Postat av: Jennie

Publicerad 2013-10-15 16:52:51

Håller med ovan, lika jobbigt för det. Det enda jag minns från när vi försökte skaffa barn är bitterheten, avundsjukan och sorgen. Och oron. Negativitet.

Efter ett tag in i vår kamp så gjorde jag en lista, 1-20. Och varje gång någon blev gravid skrev jag i ett namn där. Och mitt mål var att bli gravid innan alla 20 platser var fyllda. Konstigt nog kändes det som ett mål, även om tiden är lika lång.


Svar: Hmm..tänkvärt..men jag vet inte om jag törs. Tänk om vi inte lyckas och det stressar mer. Är rädd antar jag. Men alla hittar sina sätt att orka vidare!
Anna

Postat av: Lila

Publicerad 2013-10-25 21:14:54

Hej!
Hittade din blogg för en stund sedan, min bästa vän på mitt jobb är också gravid, är otroligt tungt fastän jag är så glad för hennes skull. Jag har inte försökt få barn så länge ännu, men känner ändå redan den där fruktansvärda ångesten då man inte lyckas. Stor kram till dig!

Svar: Det där är blandade känslor - för visst blir man glad - fast det är också en våldsam påminnelse om ens egen situation.. Hoppas på er! Kul att du hittat hit, hoppas alla mina bittra/glada/vardagliga/sorgsna inlägg kan ge dig något ;)
Anna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela