dujaghanvi.blogg.se

Ofrivillig barnlöshet, PCO, missfall, IVF, graviditet och slutligen livet som mamma.

Självklart

Publicerad 2013-10-21 10:26:37 i Bitterhet,

Varför tror jag ens att jag skulle kunna ha ägglossning? Självklart har jag testat. Självklart hade jag inte det. Självklart.

Bitter över livet - yesbox.

Kommentarer

Postat av: Jennie

Publicerad 2013-10-21 14:45:04

Kram!! Så jävla tråkigt att det skulle hända just er, hade verkligen sett fram emot att ha dig att prata med och följas åt. Fast jag hoppas vi kan göra det ändå, och att ni SNARAST är gravida igen.

Jag förstår vad du menar med att det enda som skulle trösta är att ni blir gravida. Oavsett vad läkare tror så kan det inte finnas någon bättre tröst? Även om det inte är samma barn, så är det ändå ett barn och sorgen blir lättare att bära.

Det är bra med mig förresten. Vi var på ultraljud förra veckan och magsäcken var jätteliten, så måste tillbaka nu på onsdag. Hatar att vara gravid, det är en enda lång oro faktiskt. Speciellt när man har svårt att bli gravid :/ Och inte har man särskilt många att prata med, för de flesta förstår ju inte. När jag uttrycker min oro om den inte har sparkat på ett tag, så säger alla "äsch du oroar dig för mycket", eller "den sparkar inåt". Hur fan vet de det? Blir lite irriterad på såna kommentarer även om de menar väl...

Har inte köpt någonting till bebisen än, tror inte riktigt på det än???

Håller tummarna såååå hårt för er, att IVF är lösningen. Tur att ni fick en tid så snabbt! Hoppas det blir bebis 2014 och att vi kan följas åt <3

Svar: Jag hoppas också att vi snart kan följas åt igen! Hoppas också att det inte är någon fara, och skönt att ni får gå på extra koll. Det är jobbigt, trodde aldrig att det skulle vara så psykiskt påfrestande att vara gravid. Och ett missfall gör ju verkligen inte att det kommer kännas lättare. Hoppas bara att allt går bra för er!
Anna

Postat av: frideborgs

Publicerad 2013-10-21 17:37:41

Det verkar inte vara ovanligt att kroppen blir lite knäpp efter ivf-behandlingar och missfall. Min ägglossning verkar inte heller komma den här månaden, så förstår hur frustrerad du är. Kram och massa pepp!

Svar: Det är väl så. Fruktansvärt svårt att acceptera bara. Kram och pepp tillbaka!
Anna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela