dujaghanvi.blogg.se

Ofrivillig barnlöshet, PCO, missfall, IVF, graviditet och slutligen livet som mamma.

Avklarad bilfärd

Publicerad 2014-12-28 17:13:53 i Allmänt, Livet som mamma,

Bilfärden gick bra. Hon sov halva vägen, sen stannade vi för mat- och toalettbesök, för alla inblandade. En timme. Sen sov hon gott andra halvan av färden också. 

Sen har vi haft några intensiva dagar. Och det fortsätter till på tisdag då vi åker hem igen. Roligt och jobbigt på samma gång. 

Hon sover helt ok. Men är ett gnälligt barn. Eller vi upplever det så iaf. Kämpar på för att hitta källan till gnället och skrikandet men tycker inte att vi lyckas..funderingar kring kolik finns - men vet inte om det är det heller? Ovana föräldrar bara? 


Kommentarer

Postat av: Hannah

Publicerad 2014-12-28 20:29:06

Min Elis var också väldigt gnällig, men alltid nöjd när andra var med så ingen trodde oss när vi klagade :) Men så fort vi var någonstans eller hade besök så var det ju nån som höll honom, och då var han nöjd. Ville väl ha massor av närhet kanske?!

Svar: Det verkar tyvärr inte fungera på den här lilla damen..det enda som fungerar är Björnselen och vagnen..
Anna

Postat av: Drommarochlangtan

Publicerad 2014-12-30 13:50:06

Härligt att bilfärden gick bra! Jobbigt att hon är gnällig...vad säger BVC? Har ni pratat med dem? Hoppas det går över snart :)

Svar: Ja det var skönt! Ja vi har pratat med dem, men känner att jag behöver ta upp det igen. Tycker att det blivit liite bättre under jul här nu, men inte bra. Klart bebisar gråter och gnäller, men mer eller mindre all vaken tid känns inte så kul..eller så är det bara att acceptera att det är så..?!!
Anna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela