dujaghanvi.blogg.se

Ofrivillig barnlöshet, PCO, missfall, IVF, graviditet och slutligen livet som mamma.

Mensvärk

Publicerad 2014-02-18 14:23:00 i Bitterhet, IVF,

Fick ganska kraftig mensvärk nu runt lunch. Den värsta värken försvann, men lite hänger liksom kvar. Vad är det? Analysera mera - kan det vara bra? Kan det vara dåligt? Ja - det kan vara precis vad som helst. Det är det som är det "fina".

Åh så var ännu ett barn fött i vår omgivning. Heja alla andra, vi tittar på här på avbytarbänken. Som vanligt. Ingen fara - vi trivs bra här och tycker det är jättekul. Verkligen. Heja, heja!

(Ja, ibland får man vara skitjävlasur! - fast det egentligen är en glad händelse. Men i vanlig ordning "gick det lite väl fort att bli gravid" - så det har strötts lite salt i redan helt öppna sår, skulle man kunna säga)

Kommentarer

Postat av: Lillajag

Publicerad 2014-02-18 15:37:35

Ja, man kan inte låta bli att bli avundsjuk på alla som får bebisar till höger och vänster. Man frågar "ha ni försökt länge"? Och får svaren: Nejdå vi behövde inte kämpa alls, eller, det gick på första försöket!
Åhhhhhh....tänk om man inte hade haft PCO, då hade man säker haft ett barn redan. Börjáde mitt andra försök idag med dubbeldos pergotime. Men är inställd på IVF. Hatar väntan......

Svar: Ja, det hade varit fint och sluppit allt det här! Får du äl av dubbel pergotime? Hoppas du slipper ivf..men det är ju fantastiskt att möjligheten finns! Väntan är värst!
Anna

Postat av: frideborgs

Publicerad 2014-02-18 20:33:55

Jag håller tummarna för er, massa pepp nu!

Svar: Tack för pepp och tummar, alltid lika uppskattat! :)
Anna

Postat av: Hanna

Publicerad 2014-02-19 08:24:06

Det som retar mig mest, är mina vänner som alla lyckats på första eller andra månaden, när de säger "ja, men ni får ge det lite tid! Såå länge har ni ju inte hållit på!". Tyst med er, bara tyst.

Svar: Kunde inte hålla med dig mer! Är så fruktansvärt irriterande att ta emot "goda råd" eller peppande ord som du nämner ovan från någon som inte har upplevt ens hälften av vad du tvingats gå igenom. Håller med - tyst, bara tyst!!!!
Anna

Postat av: Tove

Publicerad 2014-02-20 21:07:23

Visst blir man bitter? En riktig bitterfitta! Men det är ok! Helt ok!

Varma kramar!

Svar: Japp så får det vara ibland - man får vara en bitterfitta lite emellanåt... ;)kram tillbaka!
Anna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela