dujaghanvi.blogg.se

Ofrivillig barnlöshet, PCO, missfall, IVF, graviditet och slutligen livet som mamma.

Dunderägglossning

Publicerad 2014-01-30 22:24:00 i IVF,

Känns som att jag har en dunderägglossning på gång. Uppsvälld som tusan och mensvärk och öm. Har blivit mer och mer under hela kvällen. Precis som vid ägglossning, fast gånger 5. Hoppas det är just så, ägglossning gånger 5. Det får vulet imorgon utvisa. 

Kommentarer

Postat av: KMP

Publicerad 2014-01-30 22:39:31

Men du ska inte ha ägglossning än??

Svar: Nej, men de håller väl på att gottar till sig - hoppas jag! Idag börjar jag med två sprutor, och lägger till Orgalutran som ska stopps en eventuell ägglossning.
Anna

Postat av: frideborgs

Publicerad 2014-01-31 02:24:48

Heja, heja, massa pepp! Du är så gullig som frågar hur jag mår : ) allt är ok. Lova snabb uppdatering och glöm inte att fråga om sprutorna! Kram

Svar: :) Det är klart, förstår att det måste va tufft. Allt det här är tufft! Tack för pepp och lovar att fråga om sprutorna! Uppdatering kommer så fort jag masat mig ur gynstolen ;)
Anna

Postat av: Fröken Klänning

Publicerad 2014-01-31 06:01:15

Håller allt som går för att det finns ett gäng välmående och växande små ägg därinne! När blir det ÄP om allt ser bra ut? Tänk att du nog allt snart är gravid!

Svar: Tack! Jag vet inte? När jag tittar på hur det varit för andra så gissar jag fredag nästa vecka. Men jag ska kolla med läkaren idag!
Anna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela