dujaghanvi.blogg.se

Ofrivillig barnlöshet, PCO, missfall, IVF, graviditet och slutligen livet som mamma.

Kommentarer

Postat av: Sanna

Publicerad 2014-06-18 20:46:42

Hej! Hur fick du tag på intyget...? Jag har för mig att jag hörde nåt om att man skulle få det i samband m rul, men man kanske borde ha frågat efter det inser jag nu..;)

Svar: Fick det av barnmorskan när vi sågs efter rulet, vilket råkade vara samma dag som rulet. Så du får det säkert av din barnmorska vid nästa möte!
Anna

Postat av: Sanna

Publicerad 2014-06-19 11:48:50

Aha, jag har varit hos BM en gång efter rul men fick inget så jag ska nog ringa dem och kolla upp det... det lär ju inte vara nån brådska eftersom vi har bf i mitten av oktober, men liksom du skulle jag ju tycka att det vore lite kul att skicka in det :)
Apropå det du skrev om kommentarer på kroppen - man känner sig verkligen som ett klotterplank! Jag får hela tiden höra att min mage är liten, alternativt "ja, nu börjar det ju synas liiiite i alla fall"... vilket inte heller är så kul. Men det gäller väl att försöka "stänga av" alla åsikter utifrån, de lär väl inte bli färre med tiden heller..!

Svar: Ja ring och kolla i så fall. De kanske har en annan rutin helt enkelt? Så tråkigt att folk ska kommentera det ens och det andra! Herregud! Det är väl så, stänga av eller börja bita ifrån! Fick ett tips på bloggen: "hej tjockis - hur mår du? Jo tack bra, själv då tjockis!" ;)
Anna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela