dujaghanvi.blogg.se

Ofrivillig barnlöshet, PCO, missfall, IVF, graviditet och slutligen livet som mamma.

Stilla

Publicerad 2014-06-25 22:03:50 i Allmänt, Graviditet, Tacksamhet, oro,

Idag har det varit lite jobbigt och oroligt. Har inte känt henne så mycket som jag brukar och genast sätter fantasin fart.. Det är jobbigt och jag blir irriterad på mig själv. Försöker hålla upp en fasad utan oro. Men det går förstås mindre bra - i vanlig ordning. 

Men så nu ikväll kickade hon igång igen! Tack! Gör inte så mot mig, sparka jämt! Hur hårt och ofta du vill! 

Nu andas jag ut och kan sova..

Kommentarer

Postat av: A

Publicerad 2014-06-25 22:13:46

Sådär var jag oxå de gånger jag inte kände.. men behöll lugnet och intala mig själv att just då är h*n vänd och sparkar inåt mot ryggen och där av känner man de inte... för som sagt... efter ett tag så kommer de ju en spark. Vet jag kunde gå nästan en hel dag utan att känna nåt under en period.

Lycka till med allt :)

Svar: Tack! Skönt när du delar med dig om samma upplevelse! :) det lugnar! Jag försöker intala mig själv att hon vänt sig just inåt. Och jag har ju känt henne, även om det är väldigt diffust. Usch..kan de inte bara sparka hela tiden?!

Tack!
Anna

Postat av: Intesomvitankt

Publicerad 2014-06-25 23:13:01

Det var väldigt lugnt i min mage i nästan två dagar. Pratade med min syster som är barnmorska och det är helt normalt i dom här veckorna. Bäbisen vänder sig och sparkar mot ryggen eller tar en riktig vilodag. Kan ju vara skönt att veta när det händer men jag blir också nojig på en gång. Hade ångest typ hela helgen och vågade inte tro på allt. Usch! Nu får våra bäbisar sparka för fullt varje dag ;).

Svar: Tack! Det lugnar. Det ÄR läskigt! Och så blir man bortskämd för att man känt henne så mycket, och så slutar det.. Men tack för din kommentar, hjälper mycket! :)
Anna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela