dujaghanvi.blogg.se

Ofrivillig barnlöshet, PCO, missfall, IVF, graviditet och slutligen livet som mamma.

Fokusera på annat

Publicerad 2014-03-02 14:24:54 i Graviditet, Hopp,

Försöker fokusera på annat. Livet kommer fortsätta, även om detta skulle gå åt helvete. Det kommer inte gå åt helvete. Jag måste sluta tänka på det. Bokat resa till sommaren. Känns skönt, fokuserar på det samtidigt som jag tänker att vi då kommer vara längre än halvtid in i graviditeten. Då borde oron släppt lite. Eller varför skulle den göra det? Då börjar väl oron för att barnet inte ska vara friskt i kombination med rädslan för missfall. Gnäll, gnäll!
 
Vi kommer iaf spendera två veckor i solen tillsammans med nära vänner i sommar. Bokat. Skräckscenariot vore förstås att de var gravida och inte vi - de kör på "blir det så blir det". Klart det blir. Ett par som vi annars aldrig umgås med, de bor långt, långt bort. Men vi har kul ihop när vi väl ses, och de har varit med länge i våra liv. Det är "sådana" - ogravida (?) och barnlösa - man skulle vilja ha lite närmare rent geografiskt. För här är alla gravida, eller har precis fått barn, eller har ett helt gäng med barn. Jag överdriver inte överhuvudtaget. 
 
Men. Nu skulle jag fokusera på annat. Utomlandsresa. Ser det framför mig: liten mage, äta glas, missar det goda vinet med glädje, bada i havet, njuta av god mat..det kommer bli bra. Det kommer gå bra. 
 
Gravid - check
Nästa utlandsvistelse - check
Jobb - pågående
 
Jag ska tänka på saker jag mår bra av att tänka på. Bilden nedan mår jag bra av. Detta kommer gå bra.
 
 

Kommentarer

Postat av: Josefine

Publicerad 2014-03-02 20:59:50

Åhh, förstår dig! Men nånstans får man ändå utgå från att det faktiskt kommer gå bra! Försök att njut lite iaf:) vi har äggutplock på tisdag, snart dags för sista sprutan;)

Svar: Jag ska verkligen försöka! Oj så spännande! Håller tummarna för er, lycka till! Berätta gärna hur det gick!
Anna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela