dujaghanvi.blogg.se

Ofrivillig barnlöshet, PCO, missfall, IVF, graviditet och slutligen livet som mamma.

Spökvecka?

Publicerad 2014-03-28 06:57:48 i Graviditet,

Googlat sönder mig på s.k. spökveckor nu på morgonen. Trodde de inträffade efter vecka 12, men läser nu att det faktiskt kan komma redan vecka 8-9. Klamrar mig fast vid det. Vill inte förstöra helgen och den kommande veckan. Vill så gärna att allt ska vara bra! Detta är en spökvecka, det bara måste vara det! 

Kommentarer

Postat av: Fröken Klänning

Publicerad 2014-03-28 09:13:31

Alla graviditeter är olika, en del märker massor, en del mindre. Jag känner ju fortfarande mig ganska så mycket som vanligt överlag.

Blir det ett till VUL?

Svar: Du har rätt! Det är bara så svårt att hantera oron tycker jag!! Har du några knep? Japp - det blir ett till VUL!
Anna

Postat av: Fröken Klänninh

Publicerad 2014-03-28 14:54:34

Vet inte om jag har det, jag försökte skaka av det när paniken liksom kom. Googla inte, det stressade mig. Jag försökte att läsa så lite som möjligt om hur andra mådde, jag mådde ju som vanligt och alla andra kräktes kändes det som. Lufta det hemma.

Första VUL var världens seger, hjärtat slog och jag försökte tänka att det är ovanligt med upprepade. Innan det andra var jag ändå rätt så lugn. Jag skulle ljuga om jag sa att det inte kändes bättre efter det andra dock. Nu har det rullat på bra, bortsett från förra veckan då.

Men det kommer gå bra! Kram!

Svar: Jag ska sluta googla! Jag vet att du sa det tidigare, det där med att upprepade missfall är ovanligt, det har faktiskt hjälpt lite! Så tack för att du påminner mig! Jag hoppas du har rätt, och att det kommer gå bra! Tack för pepp! Kram
Anna

Postat av: Sara

Publicerad 2014-03-31 20:30:35

VAd är en spökvecka?? :)

Svar: Ärligt talat tror jag det är ett familjeliv.se-begrepp ;) handlar om att symptomen minskar/försvinner under några veckor. Och ingen mage har du kanske? Så det känns som du är väldigt ogravid..fast du fortfarande är gravid!
Anna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela