dujaghanvi.blogg.se

Ofrivillig barnlöshet, PCO, missfall, IVF, graviditet och slutligen livet som mamma.

BVC

Publicerad 2014-11-30 08:35:19 i Allmänt, Livet som mamma,

Förra, och första, gången vi träffade BVC var sköterskan hemma hos oss. Man fick välja om hon kom till oss eller vi till dem. Men jag tyckte det var skönt att slippa ta sig ut, och dessutom kunna visa saker i hemmet som man funderar över. Är denna overall för tjock? Kan hon sitta i denna babysitter redan nu? Ja ni vet, orosmomenten är många som nybliven mamma... Då hade lillan gått från nästan födelsevikt (3720, födelsevikt var 3790) till 4250 gram (hon var nere på 3535 gram som minst). Dvs nästan ett halvt kilo. Någon längd mättes inte eftersom det är svårt att plocka med de måttredskap som används för en spädis. 

I fredags var det så dags igen. Men denna gång var vi på BVC. Nu hade hon växt från sina 51 cm (födelselängd) till 56 cm. Dessutom gått upp 0,5 kg till! Till 4720 gram. Kommer bli en bastant liten dam detta! :) love it! SÅ skönt att amningen verkligen betalar sig! Hon växer verkligen så att det knakar, vår lilla skatt! 

Denna natt var inte som den förra kan vi konstatera. 2.00 somnade hon. Efter att ha varit sur och otröstlig i tre timmar. Vet inte hur många vaggningsställningar eller amningstillfällen vi hann med på de tre timmarna...gaaahhhh.. Inte alls vad jag hade tänkt mig.. Biter ihop och kommer igen.. ;p 

Ha en fin första advent! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela