dujaghanvi.blogg.se

Ofrivillig barnlöshet, PCO, missfall, IVF, graviditet och slutligen livet som mamma.

En fundering

Publicerad 2014-09-24 16:59:36 i Graviditet,

Ni som fått er lilla skatt, har ni märkt av om hon/han har samma dygnsrytm som hon/han hade i magen? Om ni nu kände av något mönster i "vakentiden" under slutet av graviditeten?

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2014-09-25 19:13:13

Jag märkte inte det iaf. Första 2-3 månaderna sov hon mest under dagen och typ 40 min på natten sen en dag bara vände det och hon började sova hela nätter.

Svar: Där ser man - tycker många säger att det är så..men det är säkert individuellt, som så mycket annat :) Skönt att hon sover hela nätter nu iaf!
Anna

Postat av: Hannah

Publicerad 2014-10-16 10:00:58

Mina har varit ganska precis som i magen faktikst, mest vaken på kvällarna fram till elva och sedan lite lugnare, tills de vaknar och lever rövare igen kl 05. Sedan fick jag "lära" andra barnet mer vad som är dag och natt, bebisar har ingen egen dygnsrytm i början så hon ville helst sova hela dagen och äta hela natten men jag höll inte med hihi. Så jag väckte henne var 4e timme på dagen så vände hon dygnet rätt efter ett tag. Vad roligt att läsa allt du skriver, jag hade gärna kommenterat alla inlägg men det blir ju lite tjatigt. Ser fram emot att höra om din förlossning! Lycka till :)

Svar: Intressant, tack för att du delar med dig! Då kanske jag också får jobba lite på min bebbes dygnsrytm.. Men jag tycker liksom att hon är vaken mest hela tiden. Men vid femtiden är hon definitivt väldigt aktiv...så det måste jag nog styra om, om det nu stämmer på henne med ;) Ska bli spännande att se! Kul att du tycker att det är roligt att läsa! Och tack, jag hoppas förlossningen går bra, det är med skräckblandad förtjusning jag ser på förlossningen från det "här hållet"... Hoppas det är mer av förtjusning i efterhand :)
Anna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela