dujaghanvi.blogg.se

Ofrivillig barnlöshet, PCO, missfall, IVF, graviditet och slutligen livet som mamma.

Vecka 31 (30+6)

Publicerad 2014-09-03 07:26:39 i Lillan, Lycka, Längtan,

Nu skiter vi i åderbråck och andra glamorösa graviditetsdetaljer! För imorgon får vi ännu ett kvitto, ett kvitto på att lillan mår bra och vi får se vår lilla stjärna en stund! Då glöms det onda och jobbiga bort och man påminns om hur lite allt det där gör. Hur det enda viktiga är att hon mår bra där inne! Vi ska på TUL (tillväxtultraljud) och det är förmodligen första gången vi går dit och jag inte känner mig nervös. Vi såg henne ju för inte så länge sen på förlossningen.. Älskade, sparkande lilla unge! Nu är det tamejtusan inte långt kvar tills du är här! ❤️


Kommentarer

Postat av: kmp

Publicerad 2014-09-03 17:10:09

Hur kommer det sig att du ska göra tul? Och menar du att det blir fler gånger?

Postat av: kmp

Publicerad 2014-09-03 17:10:11

Hur kommer det sig att du ska göra tul? Och menar du att det blir fler gånger?

Svar: När man gör ivf i Sthlm får man göra tul eftersom det fortfarande, på pappret - inte i verkligheten - klassas som en "riskgraviditet". Nej, detta är sista vi får göra innan förlossning om inget händer..
Anna

Postat av: Emelie

Publicerad 2014-09-04 06:08:22

Har i bestämt nåt namn på lillan ? :)

Svar: Njej..vi har några starka kandidater..men inte vågat bestämma..tänk om det inte passar tänker vi..?! Har ni? :)
Anna

Postat av: kmp

Publicerad 2014-09-04 16:21:18

Har ni fått problem med graviditetsförsäkring pga det? Jag fick ju hormonstimulering men det klassas inte som riskgrupp som ivf då, det har jag iaf inte hört.

Svar: Pga att det är en ivf? Om det är det du menar så har vi inte haft problem med det. Det är inte längre en riskgraviditet. Men vissa saker, som TUL, dröjer sig kvar. Iaf i sthlm. Plus att vi har en fantastisk barnmorska som förstått att har vi sånna här milstenar inbokade så mår vi bättre.. Och vi bad om det. :)
Anna

Postat av: Emelie

Publicerad 2014-09-05 06:04:59

Jo precis, min arbetskollega berätta att dom hade bestämt namn på sin dotter men när hon kom ut tyckte dom inte att hon såg ut som en "Lisa" så blev ett annat namn ist :P jo vi har bestämt både flick och pojknamn inklusive mellannamn, man har ju haft några år på sig att fundera..hoppas bara att det passar när bebis väl kommer ut :)

Svar: Nej precis..kan ju bli helt fel! Kul att ni har bådeock, det är ju SÅ kul att prata namn! :)
Anna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela