dujaghanvi.blogg.se

Ofrivillig barnlöshet, PCO, missfall, IVF, graviditet och slutligen livet som mamma.

Lifesum

Publicerad 2015-01-05 06:53:36 i Livet som mamma, Vikt,

En annan bra app, utöver mammamage, är lifesum. Där skriver jag nu slaviskt ner mitt kaloriintag för att hålla koll. På 24 veckor ska jag enligt appen vara nere på 60 kg om jag håller mig till det kaloriintag som bjuds. 24 veckor. Alltså 0,5 kg i veckan. Och jag ska verkligen försöka att inte väga mig mer än torsdagar, eftersom det var torsdag när jag startade. 18 juni bör jag i så fall vara nere på rätt vikt igen. Känns långt dit. Hoppas det går fortare än så! Men vägning varje torsdag kommer definitivt bli spännande..för mig iaf.. ;) 

Kommentarer

Postat av: Hannah

Publicerad 2015-01-06 13:44:12

Jag älskar också den! Så lättsam att använda och verkligen allt finns med! Enkelt att scanna streckkoder också. Och så lär man sig efter ett tag hur mycket man kan äta och inte, eller ser om man ätit mycket under dagen så blir det något litet till kvällen. Bara det att det kan kännas långt bort när man ser hur länge det ska ta att tappa alla kilon 😂

Svar: Ja det skapar en medvetenhet över vad man stoppar i sig egentligen.. Kämpar på och hoppas det går fortare än beräknat att nå målvikten! :)
Anna

Postat av: Drommarochlangtan.blogg.se

Publicerad 2015-01-06 18:33:53

LCHF is the shit ;) nejdå, alla är vi olika men skönt med bra hjälpmedel!

Svar: Jag håller med dig. Jag gillar lchf och kört det ganska mycket. Jag mår bättre och går ner i vikt av det - i rask takt. Och får dessutom vara mätt - svårt för det där med hungerkänsla.. MEN, jag vågar inte nu när jag ammar. Livrädd att det ska påverka mjölkproduktionen. Läste någonstans att kolhydrater behövs, att mjölken kan sina annars. Men den dag det är dags att sluta amma så blir det definitivt lchf igen!
Anna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela