dujaghanvi.blogg.se

Ofrivillig barnlöshet, PCO, missfall, IVF, graviditet och slutligen livet som mamma.

Resan

Publicerad 2015-01-14 18:02:05 i Allmänt, Livet som mamma,

Känns som att vi nu vänt och vridit på detta med resande. Vi vågar inte. Och vill såklart inte utsätta lillan för några risker. Det får bli senare i vår/försommaren istället om det blir någon. Det visar sig att många av mins vänner med småttingar har fått rekommendationen att vänta tills de är fem månader på sina BVC:n, så vi kör på det. Fem månader ska hon vara, minst, innan vi sätter oss i ett flygplan. 

Kommentarer

Postat av: Hannah

Publicerad 2015-01-14 20:30:01

Något att se fram emot! Kommer säkert bli supermysigt

Svar: Ja..vi får se det så! :) säkert!
Anna

Postat av: Tess

Publicerad 2015-01-14 23:28:53

Intressant, har aldrig hört om det innan. Min makes föräldrar bor ju på Irland och vi tänkte åka dit i juli (är beräknad att föda i mitten av mars) men då kanske vi inte borde åka då. Hmm men jag har kompisar som flugit med sina barn när de var ett par veckor gamla bara, kan det beror på hur långt man flyger?

Svar: Hör med er BVC vad de säger? Kanske är annorlunda? Men absolut, vår läkare sa också att det beror på längden på flygningen. Men han gillade inte Thailand och inte Canarieöarna, ganska långa flygningar båda två. Men tyckte generellt inte att man ska flyga om man inte måste. Pga trycket i kabinen..

Lycka till i mars, och grattis till graviditeten! :)
Anna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela