dujaghanvi.blogg.se

Ofrivillig barnlöshet, PCO, missfall, IVF, graviditet och slutligen livet som mamma.

Små händer och fötter

Publicerad 2015-01-31 17:18:59 i Livet som mamma,

Idag har vi varit och förevigat lillans små händer och fötter på muggar. Ska bli jättekul att se färdigt resultat om ett par veckor. Ärligt talat var jag lite svettig innan och livrädd för att hon skulle få spel på plats. Hon har ju en ganska ljudlig stämma, för att uttrycka det milt ;) Men det gick bra och hon skötte sig exemplariskt. Gulle! Ger morsan lite bättre självförtroende inför kommande aktiviteter (när vintern är över och faran för rs-virus dämpats något..). 

Bra dag än så länge. Annars tror vi stenhårt på appen the wonder weeks som indikerar problematik med damen under en veckas tid..vi har påbörjat den veckan skulle man kunna säga. Kvällar har varit ett mindre helvete de senaste dagarna. Men det är väl faser. Bara att bita ihop! 

Kommentarer

Postat av: Intesomvitänkt

Publicerad 2015-02-01 22:39:28

Samma här! Inga roliga kvällar plus en förkylning. Vår tjej kan verkligen också skrika :/. Har ingen större lust för massa aktiviteter just nu måste jag erkänna.

Svar: Nä det är tufft med skrikandet! Stanna hemma och ta det lugnt, behöver ju inte springa runt på aktiviteter, det ska ju vara för att det är kul! Hoppas ni blir friska snart!
Anna

Postat av: kmp

Publicerad 2015-02-02 14:11:50

Var gjorde du det? Bor ju också i Stockholm och tar gärna emot tips :)

Svar: Creative house på Fridhemsplan :) Drottningholmsvägen 31.
Anna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela