dujaghanvi.blogg.se

Ofrivillig barnlöshet, PCO, missfall, IVF, graviditet och slutligen livet som mamma.

Sol och mammtaräning

Publicerad 2015-03-17 09:09:47 i Lillan, Livet som mamma, Träning,

Sol igår, och idag! Man blir bortskämd och glömmer bort att det kan bli bakslag. Men det kanske är helt rätt, bara att njuta så länge det bara varar! Fantastiskt! Ute mycket och går, som vanligt iofs, men kanske ännu lite mer nu när solen värmer så skönt!
 
I övrigt har mammaträningen dragit igång. Denna sker utomhus med vagn. Trodde jag hade lagt upp det fint igår, höll lillan vaken så att hon skulle sova gott under träningen. Men de gör ju inte alltid som man vill de små..så lagom till att det faktiskt drog igång så vaknade hon och skrek efter en liten powernap. Kul. Slutade med att jag fick ha henne på magen i selen. Och den liggande magträningen blev inte så intensiv för mig direkt..nåja. Jag var där. Och jag har faktiskt lite träningsvärk idag. Så någon form av träning fick jag mig väl antar jag. Hoppas det går bättre vid nästa träning. Eller så är det så här det kommer se ut, who knows?
 
Inbillar mig dock att det blir bättre när hon kan ha lite mindre kläder på sig så hon kan leka med något i vagnen. Hon gillar inte att bara sitta där och titta. Hon vill bita och pilla med något. Men hon ser bara ut som en stoppad michelingubbe som inte kan röra sig. Så ärltigt talat förstår jag att hon protesterar. Hur kul kan det vara liksom?
 
Igår introducerades en majskrok i lillans liv också. Det tyckte hon var lite spännande! :)

Kommentarer

Postat av: Hannah

Publicerad 2015-03-17 12:05:07

Som sagt, du var där. Det är tanken som räknas, synd bara att inte tanken kan bygga muskler fy fan vad biffig jag skulle vara då när jag låg på soffan och käkade choklad och tänkte på träning haha :D Det är lite krångligt att få till träningen med barn, men det blir nog bättre och bättre när de får bättre rutiner och inte bara ändrar sig hela tiden. Var det roligt då? Att bo på en liten by gör ju tyvärr utbudet ganska skralt vad gäller träning för nyblivna mammor :(

Svar: Ja det är synd att tanken inte kan bygga muskler! Mycket synd..;) Det var roligt! Så synd att den möjligheten inte finns i byn. Men man kan ju göra sin egen också! :) hoppas det blir bättre! Eller att hon iaf accepterar att sitta i vagnen när hon kan leka med något, nu når hon ingenting i sin overall...
Anna

Postat av: Drommarochlangtan.blogg.se

Publicerad 2015-03-17 20:06:32

Duktigt!!! Alltså 90% är ju bara att ta sig dit! Imponerad :) och ja...nu när våren ÄR här kan den väl inte försvinna? Eller...hehe. Snacka om att man kommer bli deprimerad då!

Svar: Haha, tackar och bockar! Nej, den MÅSTE stanna!!
Anna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela