dujaghanvi.blogg.se

Ofrivillig barnlöshet, PCO, missfall, IVF, graviditet och slutligen livet som mamma.

Strike Two

Publicerad 2015-03-15 21:26:03 i Glädje, Lillan, Livet som mamma, Sömn,

Han lyckades idag igen med sövandet. Min man han kan han! Kan det bli en vinnare? Vågar knappt skriva det. Vågar knappt heller skriva att hon nu tagit flaska i helgen. En ny. En riktigt dyr. Men om det är lösningen så var det värt varenda krona! Heja Nellie! 

Kommentarer

Postat av: Drommarochlangtan

Publicerad 2015-03-15 21:46:31

Jag säger ju det, pappor är bäst ;) bara införa samma som här, alla nattningar är hans, hehe. Fast så är det inte riktigt men när han är hemma tar han dem till 90%. Och det går så mycket bättre. Det är som att hon vet att hon kan köra med mig. REDAN? Haha. Och skönt att hon tog flaskan! Dyra flaskor tog bara min med. Såklart, fint ska det va! ;)

Svar: Ja du har rätt, pappor är bäst! Och klart endast det bästa är bra nog för fröken...haha ;)
Anna

Postat av: Sanna

Publicerad 2015-03-16 19:30:50

Kan du inte berätta lite mer om din mans "nattningsteknik"..? Vi har en liten tjej som än så länge bara somnar vid bröstet eller i rullande vagn så vi är nyfikna på hur andra gör... särskilt de som har barn som inte har så lätt att somna...

Svar: Gärna! Får ni till något trix så är jag idel öra! Iaf, han lägger henne i nestet på soffan. Släkt i lägenheten, utom tvn som står på för lagom ljus..ljudlös! Men hon ser inte tvn, hon ligger med huvudet bort från tvn på soffdivanen. Sen har vi en sån där nattlampan från ikea som byter färg. Den, och någon mobil eller leksak, lägger han så hon kan titta på dem. Sätter på musik, typ babylullabys. Spotifylista. Och så får hon ligga där. Vi gör lite mysigt med filtar och en duk som vi brukar använda vid amning som luktar gott - enligt henne..enligt mig sur mjölk.. Så fort hon blir irriterad och börjar visa missnöje så byter han lite på något så att hon tappar fokus. Byter låt, hänger upp en annan leksak, trycker på ikealampan så att den byter färg, ger henne andra änden på täcket. Något som gör att hon kommer av sig. Sen håller de på så tills hon helt enkelt somnar. Fungerar inte alltid. Och hon måste vara trött. Men inte för trött så att hon blir arg direkt.. Herregud vad man håller på! Så småningom vill vi att det där ska ske i hennes säng..vi får se när det händer..? ;) hoppas ni får något användbart trix!
Anna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela