dujaghanvi.blogg.se

Ofrivillig barnlöshet, PCO, missfall, IVF, graviditet och slutligen livet som mamma.

9.00

Publicerad 2015-11-04 09:03:46 i Försöknummer2,


Underligt. Det var nästan helt blankt imorse. Väldigt intressant. Samma färg, om än ett lite svagare streck. Tror helt klart att jag har/haft/inom kort har ägglossning nu. Spännande. Sjukt irriterande att det sker på dag 50 bara. 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-11-04 12:02:03

Du vet väl att sånna där äl-test på en med pco inte ger ett verkligt utslag? Min IVF-läkare sa att ska man testa med äl-test så ska det vara med clearblue. Så jag tror att det är därför du aldrig får riktigt positiva test. Bojkotta de där billiga testen!

Svar: De har fungerat förut. Och jag har ju inte pco, utan "en släng" av det, enligt min ivf-läkare. Dvs mina äggstockar liknar en pcoares, men inte uttalat pco så att säga. Vi får se vad som händer? Upp till bevis om 12-14 dagar ;)
Anna

Postat av: Drömmar och längtan

Publicerad 2015-11-04 12:55:01

Gah, saknar inte det där...man blir galen av det... På mig funkade inte de billiga testerna så fick köpa Clearblue men har för mig att de där billiga funkat på dig förut? Clearblue är ju bra för man slipper analysera, men de är ju så dyra :(

Svar: Ja de fungerade ju på mig. Men jag brukade ta en clearblue när de billiga testerna gav utslag för att bekräfta. Inte köpt några clearblue nu, men kanske gör det till nästa cykel (om två månader eller så 😝)... Ja, galenskapen är nära nu...;)
Anna

Postat av: Amanda

Publicerad 2015-11-05 20:22:56

Åh hoppas det betyder ÄL! Ser ju helt klart positivt ut :-D Lycka till.

Svar: Ja verkligen!! :) tack!
Anna

Postat av: Synderskan

Publicerad 2015-11-07 18:43:22

Ser väldigt positivt ut! Min mens är också helt bananas, även om den tyvärr kom tillbaka jättefort efter förlossningen, så har den betett sig jättekonstigt. Tror inte att jag har haft någon ägglossning, men orkar inte börja testa och hålla på, får massa jobbiga känslor i kroppen och mår dåligt bara jag tänker på det :(

Men heja dig och din ägglossning!

Svar: Det är ju det! Det drar igång en massa känslor och stök. Usch! Om man ändå bara kunde få slippa denna gång..men att ställa in sig på ytterligare en kamp är väl det enda "vettiga"..

Tack du, hejar på din ägglossning med!
Anna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela