dujaghanvi.blogg.se

Ofrivillig barnlöshet, PCO, missfall, IVF, graviditet och slutligen livet som mamma.

Foglossning vecka 25 (24+6)

Publicerad 2016-04-09 20:51:08 i Försöknummer2, Graviditet,

Så, nu tänker jag beklaga mig: det gör så helvetesjävla ont att ha foglossning. Började även denna gång i vecka 8 och eskalerar oavbrutet. Har haft svårt att gå nu på eftermiddagen. Kan ha att göra med att jag tränat och kånkat runt på Bullen solokvist idag. Men jag blir så förbannat frustrerad över att det ska behöva vara så här illa att det går ut över vardagen. Jag känner mig låst i min egen kropp. Gör fruktansvärt ont, sliter och drar, spänner och låser sig. Värker. För att inte tala om underlivet, det kom iaf inte förrän ca vecka 30 sist. Om jag minns rätt. Denna gång i vecka 17. Vecka 17 - var ju inte ens tung då! Jomenvisst, förutom foglossning även på framsidan så är underlivet helt jävla uppsvällt! Gaaaahhh. Jag har ont i dag. Det är tufft. Imorgon är det en annan dag, förhoppningsvis med mindre värk. 

Om det var någon som undrade så kvarstår min evinnerliga tacksamhet över att jag fått möjligheten till en till graviditet. Men det gör riktigt, riktigt jävla ont idag. 

Så, nu har jag fått beklaga mig. 

Kommentarer

Postat av: Drommarochlangtan

Publicerad 2016-04-09 21:34:41

Vet hur det känns! Kan fortfarande känna smärtan i blygdbenet ibland. Fast inte ofta som tur är. Man får klaga!!! Det är jobbigt att vara gravid, även om det såklart är värt det! Hoppas du mår bättre snart!

Svar: Tack! Ja ibland tycker man lite synd om sig själv.. Kram!
Anna

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-04-10 13:16:44

Känns såå bekant :( För mej hjälpte det att inte snedbelasta kroppen, stå stadigt på båda benen ex när man diskar, bära barnen ordentligt (inte på en arm som man ofta gör;) ta ett steg i taget i trapporna osv. Sen kan det faktist mittiallt gå över. Så var det för mej när jag väntade 2:a barnet, foglossningen började tidigt, sedan mittiallt inom loppet av några dagar försvann foglossningen nästan helt! Om inte annat så kanske du får lite hopp av min historia! :D Sedan graviditet nummer 3 var jag riktigt bra iskick, jag tror fogarna blev tillräckligt uppluckrade efter foglossning och förlossningar, kan också säga att alla tre barnen föddes inom fyra år... lycka till :)

Svar: Jag hoppas att jag har sån tur att det går över, så lite hopp ger det allt! :) räknar dock med att det kvarstår som sist, och blir värre och värre - som sist. Kunde inte ens gå och ta mig till jobbet sist, så jag blev sjukskriven. Kämpar på! Så får vi se hur det går?
Anna

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-04-11 10:19:29

Blä så trist! :/ låter jobbigt. Hoppas det trots allt snart blir lite bättre, håller tummarna för det! Klart man får klaga, allt är inte rosaskimrande ;) ( har man märkt!) stor kram/ Karin

Svar: Ja det är riktigt skit faktiskt! Tack för tummar! Rosaskimmer är det ont om just nu, men sååå värt det i slutändan förstås! Hoppas du mår bra! Shit, det börjar gå undan nu.. Kram!
Anna

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-04-12 10:09:21

Ja visst gör det! V 26! Jag och mannen är på semester med sol och bad och god mat , och frukt( drinkar)! Så just nu mår jag faktiskt toppen i kropp och själ! Ledighet gör susen! ;) knappt halsbränna just nu heller (ta i trä!) men som sagt mående kommer ju och går. Kram/ Karin

Svar: Åh Gud så skönt! Njut! Skönt att slippa halsbrännan också! Kram
Anna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela