dujaghanvi.blogg.se

Ofrivillig barnlöshet, PCO, missfall, IVF, graviditet och slutligen livet som mamma.

Sjukdom

Publicerad 2016-02-25 04:44:23 i Allmänt,

Vi har haft en tuff vecka i paradiset med sjukhusvistelse pga den beryktade denguefebern. Nu var det inte jag som smittades, utan maken. Tur i oturen. Men fortfarande för jävligt. Nu skrivs han efter fem dagar äntligen ut från sjukhuset. Usch vilken pärs. Nu längtar vi hem. Känns inte riktigt kul när man vet var vi kan landa. Skräcken för skador/dödlighet på fostret är än större nu. Såklart. Tyvärr blir man inte heller imun efter ett sjukdomsförlopp. 

Just nu känns tryggheten hemma i Sverige oerhört lockande. Men vi ska försöka vända detta och njuta. Alt. tittar vi på tidigareläggning av hemresa. 

Kommentarer

Postat av: Drommarochlangtan

Publicerad 2016-03-02 19:18:58

Tråkigt att läsa! Förstår att ni längtar hem! Hoppas ni kan njuta eller får komma hem tidigare, vilket ni nu önskar. Kram!

Svar: Tack, kram
Anna

Postat av: Amanda

Publicerad 2016-03-06 12:20:04

Hej!

Hittade din blogg, och läste i stort sett varenda inlägg du gjort. Nu typ 5 timmar senare tänkte jag lämna en kommentar.

Jag känner igen mig i din blogg och din resa och mitt mål är att också lyckas få barn till slut.

Jag har precis börjat min resa, men dina inlägg både de glada och sorgliga lyfte mig en aning.

Önskar dig all lycka till!

Svar: Va glad jag blir över att bloggen lyft dig! Jag tyckte också att det var skönt när hela cirkusen drog igång att det fanns andra, andra bloggar, det kändes inte riktigt liiika ensamt och tungt då. Ska gå in och läsa din blogg, och jag hoppas innerligt att er resa slutar lyckligt! Stort lycka till till dig med! :)
Anna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela