dujaghanvi.blogg.se

Ofrivillig barnlöshet, PCO, missfall, IVF, graviditet och slutligen livet som mamma.

Galet var ordet

Publicerad 2016-01-05 09:42:21 i Livet som mamma,

Samma sak igen. Ingenting sen 1.00 iförrgår natt, fram till 23.00 igår. Då kräktes hon igen! Är detta normalt? Idag blir det sjukvårdsupplysningen igen. 

Kommentarer

Postat av: Hannah

Publicerad 2016-01-05 10:09:24

Vanlig skulle jag påstå :) Därför man har 48 timmars symtomfrihet på magsjuka, eftersom du kan vara sjuk fast du känner dig frisk! Här hemma kan det vara så att Vega kräks en gång, det går 48 timmar och vi ropar Halleluja och så kräks hon en gång till, det går 48 timmar och så kräks Elis en gång och vips så har det gått en vecka som vi varit helt isolerade och jag har drabbats av svår lappsjuka ;) Nu har vi lyckats undgå magsjuka en längre tid fast den härjat runtom oss så för eller senare kommer vi nog drabbas...hårt...blä!

Svar: Bra att det är vanligt trots allt. Börjar bli lite orolig. Trodde det skulle hålla på 1-2 dygn och vara över sen..det är min erfarenhet av magsjuka hittills..men har ju aldrig haft barn med magsjuka.. Usch jobbigt! Och kan tänka mig att det blir än värre när man har fler..då kan det ju gå runt i evigheter! Brukar du ge barnen "vanlig" mat när de håller på sådär? Har hört att små ska bli laktosintoleranta vid magsjuka i upp till två veckor efter. Något du vet? Tänker på din yrkesroll..:) hoppas ni haft en bättre start på året!
Anna

Postat av: Drommarochlangtan

Publicerad 2016-01-05 10:23:40

Men åh. Får hon i sig nåt? Ja ring 1177 och hör...man får ju så ont i hjärtat :(

Svar: Ja hon är ganska pigg och "vanlig" på dagarna. Så smäller det på nätterna.. Usch, usch vad vi är trötta på detta nu!
Anna

Postat av: Hannah

Publicerad 2016-01-06 23:36:26

Jag brukar ge dem vad de vill äta, bara de äter ;) Det kan ju bli lite vad som helst, men jag brukar faktiskt hålla igen på mjölkprodukterna för jag har också hört att det kan bli lite kraftigt för magen efter en magsjuka, men jag har inte läst det i nån facklitteratur (än)! Hur mår hon då, är hon pigg i övrigt? Tänkte om det kan vara nån annan infektion i grunden. Och ni har klarat er, tur det i alla fall :D

Svar: Hon har varit pigg i övrigt. Hon blev medtagen under och strax efter spyattackerna, och ledsen, men sen har hon varit ganska "normal". Och nu verkar det äntligen över! Har du gett mjölkprodukter när magsjukan varit över? Eller hållt igen efteråt också? Ja tur i oturen att vi har klarat oss så bra - verkligen! :)
Anna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela