dujaghanvi.blogg.se

Ofrivillig barnlöshet, PCO, missfall, IVF, graviditet och slutligen livet som mamma.

Livstecken

Publicerad 2016-01-16 14:57:05 i Glädje, Graviditet, Kärlek, Livet som mamma, Lycka,

Inte helt chockerande är internettillgången mycket varierande här nere. Men vi har det fint även om resan var riktigt, riktigt jobbig! Nu njuter vi bara av varandra, sol och bad! 

Bebis i magen tror jag mår fint! Känner mig, och ser ut att vara, mer och mer gravid! Vecka 14 imorgon! 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-01-16 20:54:21

Åh vad härligt! :) vill också ha sol! Känner igen känslan.... Provade ett par jeans igår ( visserligen nytvättade) men de kunde jag inte ha.... Kunde ha dom för ca 2 v sen... Men not anymore ;) hehe Så nu känner jag mig i " ingenmansland" med byxor/ jeans. Har typ tre jag kan ha ( varav ett par med gummisnodd) känns lite tidigt att köpa gravidbyxor? Tips? Eller när gör man det? Funderar på att uppdatera garderoben med klänningar att ha i vardagen. Nu har jag mest festliga klänningar. Bh:ar börjar också kännas lite obekväma ( har några med mjuk bygel som jag föredrar just nu) tar gärna emot bh tips med :) Njut av semestern! Kram/ Karin

Svar: Jag skulle köpa gravidbyxor! De kommer vara lite stora, men hellre det..tycker jag iaf :) har gått runt i det delvis ett tag. Men hade kvar sen förra graviditeten. Du kommer ändå behöva dem förr eller senare ;) annars är klänning perfekt! Jag körde mycket på klänning och tajts. Men samma sak där, köp ett par mammatajts, de är skönast tycker jag! :) bh-ar, håller med dig, man vill ha lite lösare. Det där är lite knivigt, brösten kommer ju bli större, men man vet ju inne HUR stora? Jag köpte några amningsbhar sist, som jag hade under graviditeten, de blev väl använda både då och under amningsperioden. OM du tänkt amma förstås, och OM du kan amma.. Det är svårt, man vet ju inget säkert.. Köpte någon stlk större än min normalstlk, 80 d istället för 75 c och det har fungerat. Amningsbhar är riktigt sköna! Vet inte om det var några vettiga tips...(ett till föresten, OM du tänkt amma, tänk amning när du handlar gravidkläder, typ lätt att knäppa upp, så slipper du köpa nya kläder igen sen..om du nu ska amma förstås :) ett delikat problem, men ändock ett problem ;) )

Tack vi njuter! :) kram
Anna

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-01-17 19:11:18

Tack för tips! Ja, jag planerar att amma! :) Det hoppas jag på. Kram/ Karin

Svar: :)
Anna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela