dujaghanvi.blogg.se

Ofrivillig barnlöshet, PCO, missfall, IVF, graviditet och slutligen livet som mamma.

Träning och foglossning

Publicerad 2016-01-10 10:02:07 i Träning, Vikt,

Jag har ju en hel del foglossning. Började i vecka 8, precis som förra gången. Sist var jag hos sjukgymnast som tyckte jag skulle ägna mig åt simning/vattengympa. Sagt och gjort, jag testade det och resultatet var att jag inte kunde gå alls. Hade fruktansvärt ont. Jag la ner det. Det och all fysisk aktivitet på inrådan av sjukgymnasten. Smög med korta, korta steg till bilen som tog mig till jobbet. Och ur bilen in till jobbet. Och lite runt på jobbet. That.is.it. 

Sen tidigt i höstas går jag hos kiropraktor - för att ordna upp ryggen från graviditeten. När jag nu blev gravid går jag kvar ändå. Hon försöker hjälpa mig med ryggen så att foglossningen inte blir lika illa denna gång. Hon säger att jag absolut ska träna. Men lyssna på kroppen och inte göra rörelser som gör ont. Men kämpa på. Så det gör jag. Tre ggr i veckan. Ska bli intressant att se vad det har för resultat på foglossningen. 

Måste bara se till att hitta bra träning under vår resa. Funderar på att fortsätta med gym och komplettera med yoga. Vi får se? Men mycket spännande att se om det kommer bli bättre för ryggen. Och jag tycker det är så underligt med så motstridande råd! Hoppas naturligtvis att jag inte kommer lassa på mig ca 30 kg även denna gång, även om mycket var vätska, men gör jag det så gör jag det. 

Kub imorgon! 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-01-10 13:49:41

Yoga kanske? Jag tänkte börja på gravid yoga :) / Karin

Svar: Ja, yoga kommer jag säkert prova! Spännande med gravidyoga, berätta gärna vad du tycker! :)
Anna

Postat av: Drommarochlangtan

Publicerad 2016-01-10 17:04:49

Duktig du är som kämpar på med träning...tyvärr gjorde inte jag det men men ;) ska tänka på er imorgon, hoppas och tror det kommer gå bra!!! Kram💕

Svar: Tack, jag gör mitt bästa, det går så länge det går. Och tack för din tanke. Hoppas kunna uppdatera med positiva nyheter imorgon. Kram
Anna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela