dujaghanvi.blogg.se

Ofrivillig barnlöshet, PCO, missfall, IVF, graviditet och slutligen livet som mamma.

Beviljat

Publicerad 2016-05-25 13:45:27 i Graviditet, Tacksamhet,

Beviljat kejsarsnitt, check! Vilken enorm börda som lyftes från mina axlar. Såå skönt. Det blev inte ens någon diskussion. Hon sa som barnmorskan, "du bestämmer, vill du ha det så, så är det så". Fick information med mig hem att läsa igenom. Men inget konstigt. Kallelse kommer.

Puh. 

Gud.så.skönt. 


Kommentarer

Postat av: Drommarochlangtan

Publicerad 2016-05-25 20:26:12

Men ååååh vad skönt!!!! Sjukt glad för din skull 💕 Det är så det ska vara, vi ska själva få bestämma över våra kroppar!

Svar: Tack snälla du, javisst ska det vara så - bestämma över sin egen kropp!
Anna

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-05-26 15:12:32

Grattis - eller vad man säger i sådana här lägen (det kanske låter dumt men inte menat så, jag vet att jag i alla fall kände att det var en enorm befrielse när vi till slut fick ett okej), så skönt för er!
Kan tillägga att jag idag fick veta datum för vårt kejsarsnitt. Det kom med brev och så fick man samtidigt lite mer info om vad som händer vid kejsarsnitt. Jag ska in och svara på enkätfrågor på deras webb, hälsofrågor skulle jag tro och det måste jag göra inom tre dagar. Sen var det tips om filmer och så som man kunde ta del av på nätet och som dom rekommenderar att man kikar på innan.
Vi ska som sagt göra kejsarsnitt på SÖS (här i Stockolm). Och dagen före kejsarsnitt ska man dit på ett informationsmöte på SÖS och där träffa anestesiläkare och barnmorskor. Det mötet tar 3 timmar står det i brevet, tänkte att det kanske kan vara bra att veta det redan nu...
Vi har beräknad bf den 22 juli. Datumet för kejsarsnitt som vi fick blev den 14 juli.

Svar: Tack! :) fick brevet idag! BF 23e, vi fick tid 19e. Såå skönt! Ska också in och svara på frågor och, ja - det känns fantastiskt bra alltihop! Det är nästan så vi ses på SöS ;)
Anna

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-05-26 15:18:11

Det här kanske låter konstigt men det var en alldeles överväldigande och samtidigt märklig känsla att öppna det där brevet och se ett datum bara så där! Alltså jag är ju supersäker på att jag vill göra ett kejsarsnitt (baserat på alla komplikationer som varit under den här graviditeten, som jag berättat om, jag som skrivit en massa om vårt förlossningssamtal och motståndet vi mötte och så även jag som lagt in de där länkarna till dig), men ändå, det kändes som ett sus i kroppen när man såg datumet och - ja, jag vet inte riktigt vad jag vill säga med det här inlägget mer än att jag hoppas att ni också får veta snart för det är ändå skönt att få klarhet i det - när har ni beräknad bf? För oss tog dom ett datum för kejsarsnitt som ligger en vecka före ungefär.

Svar: Vi fick ett datum idag - såååå snabbt jobbat! 23e är BF och 19e ska han plockas ut. Det var en fantastisk känsla att öppna brevet. Ett lugn och en eufori samtidigt! :)
Anna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela